ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ

Εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ένωσης Λέρνας ο Χρήστος Αγγελόπουλος ο οποίος ήταν και αυτός που μας ενημέρωσε με την ανακοίνωση την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρώην πλέον προπονητή της Ένωσης Λέρνας Χρήστου Αγγελόπουλου, με τον οποίο η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και ανέβηκε στην Γ' εθνική .

''Θα ήθελα να ενημερώσω ότι λύθηκε η συνεργασία μου με την Ένωση Λέρνας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους όσοι βοήθησαν για να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της.
Η ομάδα στο ενάμιση χρόνο της συνεργασίας μας πήγε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό κυπέλλου Αργολίδας και πανηγύρισε την άνοδο στη Γ Εθνική.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Αντώνη Πλιάγκα που για προσωπικούς λόγους αποχώρησε στα μέσα της σεζόν και ο οποίος κατείχε τη θέση του γενικού αρχηγού. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μου που αγωνίστηκαν ως το τέλος για αυτή την ιστορική άνοδο όπως και τον Τέλη Σαλαπάτα που για διάφορους λόγους δεν ήταν στην ομάδα μέχρι το τέλος. Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στην Ένωση Λέρνας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και να εκπληρώσει τους στόχους της''.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου