Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ για εσωκομματικές εκλογες ΝΔ : Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την έντονη δυσφορία μου, (αηδία), για ό,τι ακολούθησε μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων

Ευχαριστώ τους συναγωνιστές μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους στην κάλπη.
Δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά ενασχόλησής μου με εσωτερικές κομματικές διαδικασίες, αν και η συμμετοχή μου στα κοινά έρχεται από το παρελθόν, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την έντονη δυσφορία μου, (αηδία), για ό,τι ακολούθησε μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων.

Προερχόμενος από τον χώρο της παράταξής μας, προσηλωμένος στα ιδανικά και στις αρχές που πρεσβεύουμε, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι χωρίς να πτοούμαι από σκοπιμότητες και μικροπολιτικές.

Στην περιοχή που πολιτεύομαι και δραστηριοποιούμαι, (Δήμος Ναυπλιέων), οι εκλογικές διαδικασίες με ανέδειξαν στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους υποψηφίους.
Παρόλα αυτά, ενώ έχω εκλεγεί, με το κλείσιμο των καλπών, βάσει ανακοινωθέντων αποτελεσμάτων, μετά από τρείς ημέρες, αλλοιωμένου του αποτελέσματος, βρέθηκα εκτός της σειράς των εκλεγέντων υποψηφίων.
Παραιτούμαι από περαιτέρω διαδικασίες ενστάσεων και προσφυγών, και θα συνεχίσω να παραμένω στην υπηρεσία της παράταξης για το καλό της πατρίδας μας.

Ολοκληρώνοντας, αφήνω στην κρίση σας το αποτέλεσμα που δίνει μη εκλόγιμη θέση στην υποψηφιότητά μου.

Μετά Τιμής
Μαστοράκος Γεώργιος
Πρόεδρος Τ.Κ Αγ. Τριάδας Δήμου Ναυπλιέων 


 

1 σχόλιο:

  1. Η κάποτε δυνατοί του δήμου βλέπουν τη σκόνη του Γιώργου μαστορακου από μακριά...περαστικά σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή