ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

Ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (Μέρμπακα)

Μουσικοχορευτική εκδήλωση συνδιοργανώθηκε στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα) από το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν. , τον Δήμο Ναυπλιέων και τον επιμορφωτικό σύλλογο. 

Με αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος. 

Η βραδιά αυτή αφιερώθηκε από όλους στον πατέρα Γεώργιο ο οποίος στην ομιλία του δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του.

Ο π.Γεώργιος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο που βρίσκεται όπως είπε, συνεχώς δίπλα στις εκδηλώσεις αυτές με πολλή προθυμία, τους δημοτικούς συμβούλους της περιοχής, τον πρόεδρο της κοινότητας Γεώργιο Μαστοράκο, όλους όσοι δούλεψαν για αυτό το διήμερο εκδηλώσεων και φυσικά τους γονείς των παιδιών.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισε την μεγάλη προσφορά του Παπα Γιώργη και το πόσο σημαντικός είναι στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στους παρευρισκόμενους είπε πως... όποιοι ξέρουν να τιμούν τους ανθρώπους, είναι δύο φορές άνθρωποι, όσοι ξέρουν να ξεχωρίζουν τους ανθρώπους μέσα σε αυτό το συνοθύλευμα της κοινωνίας, είναι δύο φορές άνθρωποι ...και κάλεσε όλους να δώσουν... ένα μεγάλο χειροκρότημα σε όσους παλεύουν καθημερινά για να είμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι και είναι πάρα πολλοί σε αυτή την περιοχή και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα.  Την μουσικοχορευτική αυτή βραδιά και το κλείσιμο των διήμερων εκδηλώσεων παρακολούθησαν, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. Αλέξανδρος Λυκομήτρος, ο πρόεδρος της τ.κ. Γιώργος Μαστοράκος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου-Σμυρναίου, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη εντεταλμένη σε θέματα πολιτισμού και παιδείας, ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής και Δημοτικός σύμβουλος Παύλος Χρηστίδης και πλήθος κόσμου. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου