Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Θερμή υποδοχή στην αντιπροσωπία του Ναυπλίου επιφύλαξε η αδελφή πόλη της Martingas

Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της Martingas Michel VERNJOUL τα μέλη της αντιπροσωπείας του Δήμου Ναυπλιέων στην αδελφοποιημένη με το Ναύπλιο πόλη της Γαλλίας.
Ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης, η Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού Πόπη Καλκούνου η Επίτιμη Πρόξενος της Γαλλίας στο Ναύπλιο και η Διευθύντρια του Παραρτήματος της Εθνικής Πινακοθήκης στο Ναύπλιο, βρίσκονται αυτές τις μέρες στην πόλη της Μartingas εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια της αδελφοποίησης των δύο πόλεων.Ο κ.VERNJOUL με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και του προσωπικού υποδέχθηκαν την αντιπροσωπεία του δήμου Ναυπλιέων την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 9.00 το πρωί στο Δημαρχείο της πόλης.

Ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων μεταφέροντας τις ευχές του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρου, αναφέρθηκε στη σημασία της επίσκεψης επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Η σημερινή παρουσία μας εδώ πιστοποιεί και την αξία της αδελφοποίησης των πόλεων μας. Ο Δήμαρχος προσωπικά αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Ναυπλίου επιθυμούν οι σχέσεις των δύο δήμων να εμβαθύνουν και να δυναμώσουν».

Ο Δήμαρχος της Μartingas φανερά ευχαριστημένος παρουσίασε με δύο λόγια την πόλη και την δομή των υπηρεσιών του και αφού, αντάλλαξαν τα εθιμοτυπικά δώρα και τις ευχές τα μέλη της αντιπροσωπείας συνοδευόμενα από τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο επισκέφτηκαν δομές και υπηρεσίες του Δήμου και συμμετείχαν σε συναντήσεις με θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση τον αθλητισμό τις επιστήμες. Επισκέφθηκαν σχολεία, το αστεροσκοπείο της πόλης και τα αθλητικά κέντρα της περιοχής.
Για την Παρασκευή 27 Απριλίου έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με την επιτροπή τουρισμού του Bordeaux και την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου