ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης Σ.ΚΟΝΤΟΝΗ στις φυλακές ΝΑΥΠΛΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής εγκαινίασε σήμερα εκπαιδευτική αίθουσα στη Φυλακή Ναυπλίου, όπου ήδη λειτουργούν Δημοτικό Σχολείο, πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας από την ΕΠΑΝΟΔΟ καθώς και θεατροπαιδαγωγικό εργαστήριο από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Αγροτική Φυλακή Τίρυνθας. Ακολούθως ο Υπουργός συναντήθηκε με τους διευθύνοντες των Δικαστηρίων Ναυπλίου, με το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου καθώς και του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων.

Το πρόγραμμα της παρουσίας του κ. Κοντονή στην Αργολίδα περιλαμβάνει επίσης συμμετοχή σε διημερίδα με θέμα τις εκπαιδευτικές δράσεις στα Καταστήματα Κράτησης.Στα πλαίσια της συγκεκριμένης διημερίδας της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που γίνεται από κοινού με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα γίνει ενημέρωση για τις Εκπαιδευτικές Δράσεις στα Καταστήματα Κράτησης Ναυπλίου και Τίρυνθας.
Μαζί του στην επίσκεψη βρέθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας ενώ τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου