ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Σκληρή Δήλωση - Απάντηση της ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΣΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

H Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου με σημερινή της συνέντευξη , απάντησε σε συνέντευξη που είχε δώσει ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών σε τηλεοπτικό σταθμό και αναφερόταν στην ίδια με όχι και τα κολακευτικότερα σχόλια.

Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη που παραχώρησε η κ.Παναγιωτοπούλου.


''Τις τελευταίες μέρες , στις διάφορες  , θεσμικές και πολιτικές μου δράσεις και εκδηλώσεις, και ήταν πολλές,    αισθάνομαι ιδιαίτερη ζεστασιά και αγάπη με την οποία με περιβάλλει ο κόσμος  της Αργολίδας και ιδιαίτερα του Άργους.

Δεν σας κρύβω μάλιστα ότι από χθες , η αγάπη αυτή έγινε συγκινητική συμπαράσταση, μετά την απρόκλητη  αναίτια , αήθη και συκοφαντική επίθεση που δέχτηκα από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών , Δ. Καμπόσο. Σας ευχαριστώ όλους πολύ, με έχετε συγκινήσει και να ξέρετε οτι δεν το βάζω κάτω εύκολα και  δεν θα σας προδώσω ποτέ.


Φαίνεται τελικά ότι με την αγάπη του κόσμου προς εμένα ο κ. Καμπόσος    δεν μπορει να συμβιβαστεί ! Του στοιχίζει , φαίνεται, πάρα πολύ συναισθηματικά  και ψυχολογικά !
Και εξαπολύει επίθεση γεμάτη λάσπη και συκοφαντίες , κατηγορώντας με ότι δήθεν υπηρετώ οικονομικά  συμφέροντα σε βάρος των συμπολιτών μου !
Οι πολίτες όμως γνωρίζουν την παροιμία του θυμόσοφου λαού , ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Γνωρίζουν επίσης και εσένα κε Δήμαρχε αλλά και εμένα πολύ καλά.


Εγώ δεν  ήρθα από το πουθενά , δεν με διόρισε κανείς ,  δεν μου έδωσε ευνοϊκές θέσεις και μεταθέσεις κανείς, δεν χρησιμοποίησα καμία δημόσια θέση για να ανελιχθώ πολιτικά , κοινωνικά και προσωπικά ,δεν με γέννησε ο κομματικός σωλήνας, δεν εκμεταλλεύτηκα τίποτα και κανέναν , έχω προσφέρει και συνεχίζω να προσφέρω στους συμπολίτες μου.
Και το ξέρουν αυτό  γιατί δεν με έμαθαν εχθές, εδώ γεννήθηκα, εδώ πήγα σχολείο, εδώ ζω και εργάζομαι, τιμώντας το όνομα και την παρακαταθήκη των γονιών μου. Του πατέρα μου, που άφησε λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό , στη ομάδα της πρώτης τεχνητής καρδιάς για  να έρθει να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες στον τόπο του, όπως επιθυμούσαν και οι γονείς του, ο γυμνασιάρχης πατέρας του και η δασκάλα μητέρα του.
Και της μάνας μου, που  ήταν χρόνια καθηγήτρια φυσικής αγωγής , γνωστή και αγαπητή σε όλους , για τις γνώσεις της , την ακεραιότητα της και την άδολη   αγάπη της για τους μαθητές της.


Τόσο εγώ,  όσο και ο αδερφός μου ακολουθήσαμε το παράδειγμά  τους.


Δεν επιτρέπω  λοιπόν σε κανέναν να με συκοφαντεί και να με καθυβρίζει, καλυπτόμενος πίσω από την δημαρχιακή ή όποια άλλη ιδιότητα.


Αρνούμαι να ακολουθήσω  τον Δήμαρχο στο πολιτικό του παραλήρημα    και του επισημαίνω να μην μπερδεύει την αστική μου ευγένεια και την αγωγή μου, με αδυναμία,  νομίζοντας ότι μπορεί να λέει ο,τι θέλει, όποτε θέλει, χωρίς καμία συνέπεια...
Εχω άλλωστε ήδη δώσει  εντολή στους νομικούς μου συμβούλους να πράξουν τα δέοντα, όπως θα έκανε και κάθε  άλλος στη θέση μου.


Είναι η δεύτερη φορά  κ. Καμπόσο, που με απειλείς ότι δεν θα εχω μούτρα να κυκλοφορώ στην πόλη μου. Σου   το εχω απαντήσει μια φορά και το επαναλαμβάνω , εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα , εδώ ζω και θα κυκλοφορώ ελεύθερα χωρίς να ζητάω άδεια από κανένα, πολύ περισσότερο από σένα, τον Δήμαρχο.


Όσον αφορά το έργο διαχείρισης στερεών αποβλήτων με Σδιτ ,το οποίο εχει αναλάβει  η εταιρεία Τερνα , μετά απο διεθνή διαγωνισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου , Δημήτρη Καμπόσε , επαναφέρεις ένα λυμένο ζήτημα και προκαλείς επίτηδες  σύγχυση στους πολίτες.


Θυμίζω σε όσους μας ακούν,  ότι όλες οι νόμιμες προβλεπόμενες διαδικασίες  έχουν ολοκληρωθεί, το έργο έχει κριθεί από το Ελεγκτικό συνέδριο ως το  συμφερότερο για τους πολίτες , οικονομικά και περιβαλλοντικά, και θα λύσει το φλέγον πρόβλημα των σκουπιδιών.
Γι αυτο άλλωστε και το  αρμόδιο συλλογικό όργανο όλων των Δήμων της Πελοποννήσου για τα σκουπίδια,  ο Φοδσα, στον οποιο ανήκεις κι εσύ Δήμαρχε, έχει πάρει θετικές αποφάσεις για  το έργο με συντριπτική πλειοψηφία , μόνο που εσυ επέλεξες να μην πας καν στις δυο τελευταίες συνεδριάσεις.  
Το αν σέβεσαι η όχι τις δημοκρατικές διαδικασίες και τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων , ως οφείλει ένας δήμαρχος να πράττει,  αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Δημιουργείται όμως μια μεγάλη απορία. Δηλ όλοι οι δήμαρχοι της Πελοποννήσου είναι και αυτοί με τα συμφέροντα, όπως εσύ λες , είναι υπηρέτες της Τερνα  όλοι, εκτός από σένα ?
Μόνο εσύ είσαι καθαρός  σε ολόκληρη την Πελοπόννησο και όλοι οι άλλοι είναι  διεφθαρμένοι και απατεώνες ή μήπως κάτι άλλο,συμβαίνει ?


Οσον  αφορά το έργο της προσωρινής διαχείρισης το οποίο σχεδιάζεις  στα Γκριμάρια στο Αργος και για το οποίο εγώ δημόσια έχω διαφωνήσει,  γιατί δεν το υλοποιείς?
Ποιος σε εμποδίζει ?
Μήπως ο σχεδιασμός  του ?
Μήπως το ελεγκτικό συνέδριο με τις ακυρωτικές του αποφάσεις?
Αφού επιθυμείς τόσο πολύ να φορτώσεις τον  αργειακό λαό με ένα προσωρινό έργο , μόνο για τρία χρόνια όπως είπες, κόστους εκατοντάδων  χιλιάδων ευρω , γιατί δεν το κάνεις ?
Και γιατι παραπλανείς τον κόσμο , συγχέοντας επίτηδες την ολοκληρωμένη με την προσωρινή διαχείριση ?
Mπορείς να σηκώσεις  και τη σημαία σου αν θέλεις επάνω στο λόφο της Δαλαμανάρας, και εννοώ το λόφο των σκουπιδιών στα Γκριμάρια, τον οποίο μπορεί να δει κανείς  εύκολα από τον αυτοκινητόδρομο Αργους- Ναυπλίου.
Πραγματικά λυπάμαι για το επίπεδο του πολιτικού λόγου που χρησιμοποιεί και της πολιτικής συμπεριφοράς που  προσπαθεί να επιβάλει σε όλους ο κ.Καμπόσος .


Αντί να μου κάνει επιθέσεις , ας ασχοληθεί καλύτερα με τα προβλήματα του δήμου μας .
Αυτός  άλλωστε ειναι και ο ρόλος του Δημάρχου.
Να ασχολείται και να λύνει υπαρκτά ζητήματα και όχι να προβαίνει σε επιθέσεις και σε ανούσια διαγγέλματα   για την εξωτερική πολιτική , την άμυνα, την διεθνή διπλωματία, την δημιουργία κόμματος , τα συλλαλητήρια και επί παντός επιστητού...

Εμάς τους δύο Δημ. Καμπόσε , μας χωρίζει άβυσσος !Με τον λαϊκισμό , την ημιμάθεια  , τον αυταρχισμό και την λάσπολογία   δεν έχω απολύτως καμία σχέση.


Αυτά έφεραν τη χώρα στο χάλι που είναι σήμερα.


Αυτά θα αφήσει η κοινωνία πίσω της και θα τρέξει μπροστά !


Από την πλευρά μου, θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες  από τη θεσμική μου θέση στην Περιφερειακή Αρχή με ειλικρίνεια και αίσθημα ευθύνης.


Θα συνεχίσω να υπηρετώ   όπως υπηρέτησα τη ΝΔ , την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη
και τον πρόεδρό  της Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και  ως κομματικό στέλεχος στην Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης  της ΝΔ, καλώ όλα τα μέλη του κόμματος να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές της 13ης Μαίου  και να επιλέξουν όποια υποψηφιότητα θεωρούν καλύτερη , μακριά από παρεμβάσεις του τύπου νεώτερος,  γηραιότερος , ομορφότερος , ψηλότερος πιο χοντρός ή πιο λεπτός, οι οποίες δεν είναι αποδεκτές από κανέναν.


Θα συνεχίσω  να υπηρετώ, όπως έκανε η οικογένειά μου όλα αυτά τα χρόνια τη δημοκρατία ,την ελευθερία της γνώμης , την πρόοδο και την αξιοκρατία και να μάχομαι τον ολοκληρωτισμό  από όπου κι αν προέρχεται.
Όλοι θα κριθούμε από τον λαό. ''


ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ,

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου