ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Επίσκεψη ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ στον Δήμαρχο Ναυπλιέων ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΟΥΡΟ και εγκαίνια των γραφείων του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ

Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής. 
Τα θέματα που συζητήθηκαν φυσικά και είχαν να κάνουν με το Λιμάνι , το έργο της εκβάθυνσης , το Μάστερ πλαν και τα υπόλοιπα για τα οποία ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι δεν θα μείνουν στα αζήτητα αλλά θα προχωρήσουν πάρα πολύ γρήγορα.Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αναφέρθηκε στο τι έχει έχει γίνει και παρουσίασε στον Υπουργό την πλήρη εικόνα που πρέπει να έχει για να ξέρει και σε τι σημείο βρίσκεται το σημαντικό αυτό έργο. 
Ο Υπουργός τόνισε ότι το Λιμάνι του Ναυπλίου θα παίξει και παίζει σημαντικό ρόλο στον τουρισμό και εξέφρασε την πεποίθηση ότι φέτος το Ναύπλιο όπως και κάθε χρόνο θα πνιγεί από τουρίστες.Μάλιστα αναφέρθηκε και στην Κρουαζιέρα για την οποία είπε ότι το λιμάνι του Ναυπλίου θα πρέπει να είναι και αφετηρία για τους τουρίστες και όχι απλά να περνάει το πλοίο σαν επίσκεψη. 
Αμέσως μετά ο Υπουργός δέχθηκε τα δώρα από τον κ.Κωστούρο και κατευθύνθηκε για τα εγκαίνια τω νέων γραφείων του Λιμεναρχείου Ναυπλίου. 


Το απόγευμα θα παρευρεθεί στην τελετή έναρξης του 5ου Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο όπου ήδη πάνω από εκατό πολυτελή σκάφη έχουν έρθει και έχουν ομορφύνει το Λιμάνι του Ναυπλίου. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου