ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου για τις επιτυχίες των παιδιών στα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα

Τα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα 2018 ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία.Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή την μεγάλη γιορτή του σκακιού. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες και το επίπεδο υψηλό. Με την συμμετοχή τους τα παιδιά μας απέδειξαν την συνέπειά τους, την πειθαρχία τους και την υπομονή τους. Στα ατομικά πρωταθλήματα συμμετείχαν ο Ζουρουφίδης Κωνσταντίνος μαθητής της Ε Δημοτικού που κατέλαβε την 40η θέση επί συνόλου 182 μαθητών με 5,5 βαθμούς σε 9 αγώνες. 


Η Ζουρουφίδη Ζωή Βαρβάρα μαθήτρια της Γ δημοτικού που κατέλαβε την 59η θέση επί συνόλου 202 μαθητών και 10η στα κορίτσια με 5,5 βαθμούς σε 9 αγώνες. Ο Δελλής Κωνσταντίνος μαθητής της Γ δημοτικού που κατέλαβε την 171η θέση επί συνόλου 202 μαθητών με 3 βαθμούς σε 9 αγώνες. Στο ομαδικό πρωτάθλημα η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κατέλαβε την 63η θέση στα 64 Δημοτικά Σχολεία.

Στο ανοιχτό κύπελλο ο Καρανάσιος Αλέξανδρος με 5 βαθμούς στους εννιά αγώνες κατέλαβε την 16η θέση στους 42 συμμετέχοντες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου