ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Άμεση λύση από το Δήμο Ναυπλιέων για την κάλυψη των αναγκών στέγασης του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

Κατόπιν ενεργειών του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και ύστερα κι από την 64/17-4-18 απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου, το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα αποκτήσει δύο προκατασκευασμένες αίθουσες, προκειμένου να καλύψει τις μεγάλες ελλείψεις σε χώρους που αντιμετωπίζει.

Η δημοτική αρχή πήρε την πρωτοβουλία αυτή αφότου της γνωστοποιήθηκε από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, με τις ασφυκτιούσες σχολικές αίθουσες να αδυνατούν να προσφέρουν αξιοπρεπείς συνθήκες φοίτησης στους μαθητές και να δημιουργούν καθημερινά προβλήματα στους εκπαιδευτικούς στην άσκηση των καθηκόντων τους.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων για το θέμα «Είμαστε χαρούμενοι που δίνουμε λύση σε ένα τόσο σημαντικό αίτημα. Για μας η κάθε υλοποιήσιμη πρόταση που συμβάλει στην κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών είναι ευπρόσδεκτη και δεν έχει καμία απολύτως σημασία ποιος υποβάλλει τις προτάσεις στον δήμο. Εμείς απλά χαιρόμαστε όταν οι νέοι άνθρωποι παίρνουν κάτι περισσότερο από ανέξοδες ευχές. Εμείς καθημερινά προσπαθούμε να βρίσκουμε πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις για το Δήμο, τους δημότες του αλλά και τους ανθρώπους που μένουν σε αυτόν.»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου