ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

Τελετή λήξης στο ΝΑΥΠΛΙΟ του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων


Στο Ναύπλιο και στη κατάμεστη από κόσμο πλατεία Συντάγματος έριξε αυλαία το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων. 

 Τα παιδιά και οι καθηγητές τους, εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους, δίνοντας καταπληκτικές μουσικές παραστάσεις. Στο Ναύπλιο βρέθηκε ως τιμώμενο πρόσωπο ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός, ο οποίος και τιμήθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Μαζί του και η Πένυ Ξενάκη η οποία τον συνόδευσε με την καταπληκτική φωνή της. 
Την τελετή λήξης του φεστιβάλ τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Βουλετές Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Γκιόλας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Τάσος Χειβιδόπουλος, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Φάνης Στεφανόπουλος και Ιωάννης Σαρρής, δημοτικοί σύμβουλοι , πρόεδροι νομικών προσώπων κ.α.


Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων τίμησε και τον Σχολικό Σύμβουλο κ.Μακαντάση για την ακούραστη και συνεχή προσπάθεια του για το Μουσικό σχολείο Αργολίδας. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου