Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ:Ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με το ΚΕΣΕ HARVARD - «Αθλητισμός για Όλους - η Ανάπτυξη του Δρομικού Κινήματος»

Στο Kέντρο Ελληνικών Σπουδών Harvard, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ ενημερωτική εκδήλωση που είχε ως θέμα «Αθλητισμός για Όλους - η Ανάπτυξη του Δρομικού Κινήματος».

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Μαραθωνίου Ναυπλίου η εκδήλωση αυτή η οποία είχε για ομιλητές την Πολυξένη Αργειτάκη, Επίκουρος Καθηγήτρια Σ.Ε.Φ.Α.Α, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Β' Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και τον Ανδρέα Δημητράκη Πρωταθλητής Ελλάδος στα 800μ. και 1.500μ.


Την ενδιαφέρουσα αυτή ημερίδα παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Διευθυντής του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard Ιωάννης Πετρόπουλος, ο δ/ντής του Μαραθωνίου Ναυπλίου Ευάγγελος Παπαποστόλου, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου - Σμυρναίου, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Χρήστος Ζέρβας, η εντεταλμένη σύμβουλος τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων Πόπη Καλκούνου, η εντεταλμένη σύμβουλος παιδείας Μαρία Ράλλη, το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας κ.α.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου