Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ τίμησε τη ΓΥΝΑΙΚΑ στο πρόσωπο της Δρ.ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο Δήμος Ναυπλιέων σήμερα 8 Μαρτίου 2018 με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας Ήμερα της Γυναίκας επέλεξε να τιμήσει με την σημερινή εκδήλωση του την  Έφορο Αρχαιοτήτων Αργολίδας Άλκηστης Παπαδημητρίου.


Σε μια κατάμεστη αίθουσα,η κα Παπαδημητριου φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν και μίλησαν για γνώστες και άγνωστες πτυχές της καθώς επίσης και τον Δημαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων απέδωσε τιμητική πλακέτα στην κ.Παπαδημητρίου και τόνισε ότι τιμούμε την κ.Παπαδημητρίου όχι για να την κολακέψουμε αλλά για να την ενθαρρύνουμε να συνεχίσει να προσφέρει. Τέτοιους ανθρώπους πρόσθεσε πρέπει να τους έχουμε σαν παράδειγμα προς μίμηση.

Η Εκδήλωση έκλεισε με το χορωδιακό σχήμα ''Συμφωνία'' και την κα.Παπαδημητριου φανερά συγκινημένη να σιγοτραγουδά ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια.


Χαιρετισμό απηύθυναν εκτός του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Δ/ντης του Μαραθωνίου Ναυπλίου ως παλιός συναθλητής της κ.Παπαδημητρίου, η Δρ. Μαρία Μικεδάκη και ο Σκηνοθέτης - πολιτικός Μηχανικός Νικόλας Ταρατόρης. 

Επιστολή έστειλαν οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Ανδριανός ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός των προαναφερθέντων και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο αντιπρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ. Γιώργος Γαβρήλος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου-Σμυρναίου, η εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα τουρισμού Πόπη Καλκούνου, η εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα Παιδείας Μαρία Ράλλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Μπακέας, Παναγιώτης Λέτζος, η πολιτευτής με την ΝΔ και δικηγόρος Σόνια Ταναρου - Κρίγγου κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου