Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Εντυπωσιάζει ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ στην Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2018 στη ΜΟΣΧΑ

Όπως μας ενημερώνει με ανάρτηση της στο facebook  η εκπρόσωπος της ένωσης Ξενοδόχων Ναυπλίου και μέλος της αποστολής στην Ρωσία,Κατερίνα Ψυχογυιού, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και η 2η μέρα της μεγάλης διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού MITT 2018, που διεξάγεται στην Μόσχα της Ρωσίας από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου 2018.
Ο Δήμος Ναυπλιέων δίνει δυναμικό "παρών" στην έκθεση με δικό του εκθεσιακό stand ως συνεκθέτης στο Booth του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Τον Δήμο Ναυπλιέων εκπροσωπεί πολυμελής αποστολή αποτελούμενη από εκπροσώπους φορέων και επιχειρηματίες οι οποίοι εργάζονται καθ' όλη την διάρκεια της έκθεσης συλλογικά και με ομαδικό πνεύμα με στόχο την ανάδειξη και προώθηση του Ναυπλίου ως νέου τουριστικού προορισμού σε Ρώσους ταξιδιώτες και μεγάλα τουριστικά πρακτορεία. Άλλωστε, όπως επεσήμανε η Υπουργός Τουρισμού στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, στόχος του Υπουργείου και του ΕΟΤ είναι η προώθηση νέων ελληνικών τουριστικών προορισμών στη ρωσική αγορά όπως είναι η Ηπειρωτική Ελλάδα και η Πελοπόννησος, πέρα από τις συνηθισμένες προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών που είναι η Χαλκιδική, η Θεσσαλονίκη και η Ρόδος.


Η επιλογή του Δήμου Ναυπλιέων να συμπεριλάβει στο stand του 2 άτομα που ομιλούν άπταιστα την ρωσική γλώσσα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη και εύστοχη διότι η επικοινωνία μας με το Ρωσικό κοινό είναι άμεση και εύκολη δεδομένου ότι μεγάλη μερίδα των Ρώσων δεν μιλάνε καθόλου αγγλικά.


Τα μέλη της αποστολής συναντηθήκαμε με την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, τον Πρέσβη της Ελλάδας στη Ρωσία, κ. Ανδρέα Φρυγανά, τον Πρόεδρο του ΕΟΤ, κ.Χαράλαμπο Καρίμαλη και τον Διευθυντή του ΕΟΤ στην Ρωσία, κ.Πολύκαρπο Ευσταθίου. Επίσης πραγματοποιήσαμε μια σειρά συναντήσεων με tour operators και εκπροσώπους τουριστικών γραφεία οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Ναύπλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διεθνής Έκθεση MITT στεγάζεται σε έκταση 40.000 τ.μ και συγκαταλέγεται στις 5 μεγαλύτερες του κόσμου ενώ σε αυτήν συμμετέχουν 1972 εκθέτες από 187 χώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου