Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ στα πλαίσια του προγράμματος ECOMOBILITY & FREE MOBILITY


Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας) στα πλαίσια του προγράμματος ECOMOBILITY & FREE MOBILITY το οποίο υλοποιεί σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας. Στην επίσκεψη ήταν παρών και ο Διευθυντής Δευτ/θμιας Εκπ/σης Αργολίδας κ. Γαληνός Ιωάννης.


Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των αστυνομικών υπαλλήλων για την ανεμπόδιστη και ασφαλή μετακίνηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες και την ισότιμη μεταχείρισή τους στις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής. 

Τους μαθητές υποδέχτηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας κ. Όψιμος Θεόδωρος και ο Διοικητής Τροχαίας Ναυπλίου- Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Σταμέλος Γεώργιος. Με μεγάλη χαρά και ευαισθησία ενημέρωσαν τους μαθητές του σχολείου μας για τη λειτουργία των υπηρεσιών τους. Τους ξενάγησαν στο υπέροχο κτίριο τους το οποίο έχει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για να εξυπηρετεί πολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην μετακίνηση τους (ράμπα-ανελκυστήρας-θέσεις στάθμευσης).
Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αργολίδας, οι εκπαιδευτικοί και ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ταραντίλης Σωτήρης ευχαριστούν πάρα πολύ για την ένθερμη υποδοχή και ευελπιστούν σε μελλοντική συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου