Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Ποιοι επώνυμοι θα συμμετέχουν στον φετινό ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥΟ Στέλιος Χανταμπάκης, συμμετοχή στον Μαραθώνιο δρόμο. Στράτος Αποστολάκης, Άγγελος Μπασινάς, Γιώργος Καραγκούνης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Κώστας Κωνσταντινίδης, Όλγα Πηλιάκη συμμετοχή στους μικρότερους αγώνες. 

 Συμμετοχές Nova Sports Running Team
Η Nova χορηγός επικοινωνίας με επικεφαλής τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Περικλή Ιακωβάκη «Captain» συμμετέχει στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου, με την  πολυπληθέστερη ομάδα συμμετεχόντων.

Πάστα πάρτι στο Φουγάρο                      
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθώνιου Ναυπλίου, οργανώνει για τους συμμετέχοντες, στις εγκαταστάσεις του ΦΟΥΓΑΡΟΥ (Ασκληπιού 98 Ναύπλιο), το Σάββατο 3/03/18 και από τις 18:00 μέχρι τις 21:00 εορταστική εκδήλωση με μουσική και πάστα πάρτι.
Το πάστα πάρτι προσφέρεται στην συμβολική τιμή των 3€ και περιλαμβάνει:
·         Ζυμαρικά  Ήλιος σε ποικιλία πιάτων και ποσοτήτων.
·         Μπανάνα Dole, Amstel Free, Νερό ΒΙΚΟΣ, Χυμό Οικογένεια Χριστοδούλου και Serenata από την Tottis.

Αγωνιστική Φωτογραφία Τερματισμού
Η Οργανωτική  Επιτροπή, ανακοινώνει την δυνατότητα της απόκτησης δωρεάν μέσα από το web site της διοργάνωσης της Φωτογραφίας του Τερματισμού των αγωνιστικών κατηγοριών Μ,ΗΜ και 5χλμ. με την αποτύπωση του ονόματος και του χρόνου τερματισμού. 

Από το Γραφείο Τύπου

Δείτε το επίσημο βίντεο των αθλητικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο στις 5 Μαρτίου 2017:

Δείτε το τηλεοπτικό βίντεο του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2018  
Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στο όμορφο Ναύπλιο στη Διοργάνωση του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου