Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018

Δυναμική η παρουσία του Δήμου Ναυπλιέων στη Νέα Υόρκη

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος συναντήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018, με την ομάδα της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, αμέσως μετά την επιστροφή της από την Διεθνή Έκθεση New York Times Travel Show, όπου συμμετείχε με τεράστια επιτυχία στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε ειδικά διαμορφωμένο για το Δήμο Ναυπλιέων χώρο.
Οι εκπρόσωποι  όλων των τουριστικών επιχειρήσεων του δήμου, οι οποίοι και αποτελούσαν την αποστολή, με ενθουσιασμό, απόλυτα ικανοποιημένοι από την επαφή που είχαν με τους μελλοντικούς επισκέπτες, τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ανέπτυξαν στο Δήμαρχο τα αποτελέσματα της συμμετοχής, εκτιμώντας ότι το Ναύπλιο έδωσε το «παρών», σε μια πολύ σημαντική αγορά στην οποία φιλοξενήθηκαν περισσότερες από 175 χώρες και 560 εκθέτες. Η έκθεση, σύμφωνα με τους απεσταλμένους του Δήμου αποτελεί ένα ιδανικό πεδίο επαγγελματικών συνεργασιών αλλά και καταγραφής των τουριστικών τάσεων, γεγονός που δικαιώνει απόλυτα την επιλογή της Δημοτικής Αρχής.  
Από την πλευρά του, ο κύριος Κωστούρος ικανοποιημένος από τη μεγάλη επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον που υπήρξε για τον Δήμο, δήλωσε χαρακτηριστικά:«Tο μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών αποδεικνύει και την αποτελεσματικότητα των στοχευμένων επιλογών μας. Ο Δήμος επενδύει σε έργο με προσδοκώμενο κέρδος την ανάπτυξη του τουρισμού και την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στο Δήμο μας, γι αυτό και συνεργάζεται στενά με τους ανθρώπους του τουρισμού οι οποίοι και γνωρίζουν πολύ καλά  τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας». Ο κύριος Κωστούρος, υπογράμμισε επίσης «ότι ήταν ένα επιτυχημένο πρώτο βήμα και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο».

Στην συνάντηση συμμετείχε και η Εντεταλμένη σε θέματα Τουρισμού Δημοτική Σύμβουλος Πόπη Καλκούνου, η οποία μαζί με την  Επιτροπή Τουρισμού και τους τουριστικούς φορείς του Δήμου, θα συνεργαστεί με τα μέλη της αποστολής και αξιοποιώντας την εμπειρία που αποκόμισαν από την συμμέτοχή τους στην πολύ σημαντική αυτή διεθνή έκθεση θα προχωρήσουν σε κινήσεις για την αναβάθμιση του τοπικού τουριστικού προϊόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου