ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

ΝΑΥΠΛΙΟ: Ισοπαλία χωρίς τέρματα για την Εθνική ομάδα Παίδων με την αντίστοιχη της ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ

Ισόπαλος 0-0 έληξε ο πρώτος από τους δύο φιλικούς αγώνες της Εθνικής Παίδων με την αντίστοιχη της Σλοβενίας στο Ναύπλιο, οι οποίοι εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη φάση elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 2018.Η ελληνική ομάδα προσπάθησε να αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα και κατά διαστήματα το κατάφερε δημιουργώντας αντίστοιχες ευκαιρίες. Η κορυφαία στο πρώτο ημίχρονο (17’) σημειώθηκε ύστερα από συνδυασμό του Φακή με τον Σερπέζη και πλασέ του τελευταίου, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο Γκριλ, ενώ στο β’ ημίχρονο (52’) έπειτα από σουτ του Βαγιαννίδη από πλεονεκτική θέση.
Ελλάδα: Τσαλιχμανίδης, Κωνσταντινίδης, Γκοτζαμανίδης (41’ Γκόγκος), Μουτζούρης (41’ Βαγιαννίδης), Μαρτίνης (55’ Σάνι), Βουτσάς (41’ Μαυρουδής), Γκατζόγιας (41’ Αλεξανδρόπουλος), Αθανασακόπουλος (41’ Θυμιάνης), Σερπέζης (41’ Ηλιάδης), Κορέας (41’ Θεοδωρίδης), Φάκης (41’ Πατρινός).


Σλοβενία: Γκριλ, Μάχερ, Μπούριν, Μάκοβετς (61’ Ρέπας), Σπάνρινγκ (41’ Νόβακ), Πέτσαρ, Σβέτλιν, Κόριτνικ (61’ Μέσαριτς), Μπέγκους (61’ Μάτκο), Μούταβτσιτς, Πούσιαρ (41’ Πρέλεκ).


Ο επόμενος αγώνας Ελλάδα-Σλοβενία είναι προγραμματισμένος για τις 8/2 και ώρα 15:00 στο ΔΑΚ Ναυπλίου.


Στις εξέδρες του ΔΑΚ Ναυπλίου βρέθηκαν αρκετοί μάνατζερ (Ξεχωρίσαμε τον Μάκη Λιβαθηνό) αλλά και υπεύθυνοι ακαδημιών των μεγάλων ΠΑΕ , οπως του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Αμανατίδη και του Ατρόμητου Αθηνών με τον Τόλη Αποστόλου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου