Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

Μεγάλη επιτυχία ο χορός του ΚΑΠΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ...Η ''τρίτη ηλικία'' διασκέδασε όπως της ΑΞΙΖΕΙ!!!

Το Κ.Α.Π.Η. Ναυπλίου διοργάνωσε τον αποκριάτικο χορό του και συγχρόνως έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του όπου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, στο κέντρο ''Ζ'' όπως ΖΟΡΜΠΑΣ στο Τολό.


Η αίθουσα του κέντρου γέμισε ασφυκτικά και ήταν σίγουρα από τους πιο επιτυχημένους χορούς μέχρι σήμερα.Ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Δημήτρης Μπακέας στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσοι έχουν προσφέρουν για να μπορούν να δίνουν στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας όλα αυτά που χρειάζονται για να μπορούν να περνούν καλά και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο γιατί όπως και να έχει πάντα βρίσκεται δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και ποτέ δεν έχει αρνηθεί οτιδήποτε έχει ζητηθεί. 

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων για ακόμη μία φορά υποσχέθηκε πως θα είναι δίπλα στο Κ.Α.Π.Η. σε ότι χρειαστούν αφού τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι άνθρωποι πάλευαν για εμάς και τώρα έχει έρθει η στιγμή να τους το ανταποδώσουμε. Εκτός από τον Δήμαρχο Ναυπλίέων Δημήτρη Κωστούρο την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Βουλευτές Αργολίδας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης και Σταύρος Γαβρήλος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου-Σμυρναίου, η υπεύθυνη σε θέματα τουρισμού Πόπη Καλκούνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Λέτζος, Νίκος Χρόνης και Βασίλης Βασιλόπουλος κ.α.


Η διασκέδαση κράτησε μέχρι αργά με την καταπληκτική φιλοξενία του κέντρου ''Ζ'' όπως ΖΟΡΜΠΑ αλλά και των καλλιτεχνών που πρόσφεραν μία υπέροχη βραδιά έτσι όπως αξίζει στην τρίτη ηλικία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου