Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

3ο Φεστιβάλ Κιθάρας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στο ΝΑΥΠΛΙΟ


Η μεγαλύτερη κιθαριστική σχολή του κόσμου. Η Ελληνική κιθαριστική σχολή, αποκτά έναν ακόμη κιθαριστικό θεσμό.
Το Ωδείο Ναυπλίου Αγγελική Μαυρούλη διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, ένα ακόμη Φεστιβάλ Κιθάρας, στην Πελοπόννησο, με τη συμμετοχή μερικών εκ των σημαντικότερων κιθαρίστων (καθηγητών και σολίστ). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα πάντα. Συναυλίες, σεμινάρια για κάθε επίπεδο,  διαγωνισμούς και όλα αυτά σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της Πελοποννήσου, το ιστορικό Ναύπλιο. Οι τιμές που εξασφαλίσαμε για την άνετη διαμονή σας, είναι απολύτως εναρμονισμένες με την  γενικότερη  οικονομική κρίση. Κιθαριστική πανδαισία λοιπόν στην Ελληνική επαρχεία, που τόσο την έχει ανάγκη. Σας περιμένουμε να την ζήσετε μαζί μας.    
Μιχάλης  Σουρβίνος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το δικαίωμα συμμετοχής για τα μέλη του φεστιβάλ είναι 30€ για την Γ’ Κατηγορία και 50€ για την Α’ κ Β’ Κατηγορία.  Το δικαίωμα συμμετοχής για τα μερικώς μέλη του φεστιβάλ είναι 30€ και περιλαμβάνει την παρακολούθηση των συναυλιών, και την συμμετοχή στον διαγωνισμό συνόλων. Το κόστος διαμονής με πρωινό για τα μέλη του φεστιβάλ, αν επιθυμούν, να διαμένουν, στο Ξενοδοχείο Nafplia,  στην πόλη του Ναυπλίου, είναι 45€ το άτομο σε 2κλινο δωμάτιο και 35€ το άτομο σε 3κλινο δωμάτιο, για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, από την 9/3/2018, ως το πρωινό της 11/3/2018.

Προθεσμία Δηλώσεων Συμμετοχής ως 8/3/2018
Tο δικαίωμα συμμετοχής και το ποσό διαμονής-διατροφής, αποστέλλεται με κατάθεση στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, με ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR34 0171 3160 0063 1601 0097 052, στο όνομα Αγγελική Μαυρούλη. Το δελτίο συμμετοχής, μαζί με την απόδειξη κατάθεσης, αποστέλλονται φωτοτυπημένα στο FAX: 210 4913025.
Οι καθηγητές κλασικής κιθάρας, οι γονείς ή οι κηδεμόνες που συνοδεύουν μαθητές στο φεστιβάλ, απαλλάσσονται, του δικαιώματος συμμετοχής.   
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΣΟΛΙΣΤ
Ανεξαρτήτου ηλικίας (διπλωματούχοι, πτυχιούχοι, κλπ), ελεύθερο πρόγραμμα της επιλογής του διαγωνιζόμενου διάρκειας έως 15 λεπτά.
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΜΕΧΡΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 17  ΕΤΩΝ
Για όσους γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2001 ελεύθερο πρόγραμμα της επιλογής του διαγωνιζόμενου διάρκειας έως 10 λεπτά.
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΜΕΧΡΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 13  ΕΤΩΝ
Για όσους γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2005 ελεύθερο πρόγραμμα της επιλογής του διαγωνιζόμενου διάρκειας έως 10 λεπτά.
ΜΟΥΣΙΚΩΝ  ΣΥΝΟΛΩΝ
Ανεξαρτήτου ηλικίας ελεύθερο πρόγραμμα της επιλογής των διαγωνιζόμενων διάρκειας έως 10 λεπτά.
ΟΡΟΙ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος κιθαριστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
2. Τη διεξαγωγή των Διαγωνισμών μπορεί να παρακολουθήσει κοινό.
3. Η εμφάνιση των διαγωνιζόμενων θα γίνει με αλφαβητική σειρά.
4. Στην Β΄ & Γ’, Κατηγορία, θα πρέπει απαραίτητα να υπάρχει η δυνατότητα πιστοποίησης της ηλικίας των διαγωνιζόμενων (αστυνομική ταυτότητα, πιστοποιητικό γέννησης κλπ)
5. Η Επιτροπή του Διαγωνισμού έχει το δικαίωμα να διακόψει τους διαγωνιζόμενους αν το πρόγραμμά τους υπερβεί την διάρκεια που ορίζει ο κανονισμός.
6. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος και σε όλες τις κατηγορίες του Διαγωνισμού, χωρίς επιπλέον κόστος συμμετοχής, αλλά με διαφορετικό πρόγραμμα.

ΒΡΑΒΕΙΑ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ   ΣΥΝΟΛΩΝ
 Α’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΕΠΑΘΛΑ
Β’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΕΠΑΘΛΑ
Γ’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΕΠΑΘΛΑ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΩΣ 13 ΕΤΩΝ
Α’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΒΙΒΛΙΑ ΑΞΙΑΣ  150 €
του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ PANAS MUSIC  
Β’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΒΙΒΛΙΑ ΑΞΙΑΣ  100 €
του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΗΔΑ
Γ’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΒΙΒΛΙΑ ΑΞΙΑΣ  50 €
του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΗΔΑ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΩΣ 17 ΕΤΩΝ
Α’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΚΙΘΑΡΑ ΑΞΙΑΣ 300 €
του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΗΔΑ
Β’  ΒΡΑΒΕΙΟ
του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ PANAS MUSIC
Γ’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΒΙΒΛΙΑ ΑΞΙΑΣ  50 €
του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ PANAS MUSIC

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ   ΣΟΛΙΣΤ
Α’  ΒΡΑΒΕΙΟ
 ΚΙΘΑΡΑ ΑΞΙΑΣ 400 €
του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ PANAS MUSIC
Πρόσκληση ως Σολίστ  στο
4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 2019 & ΡΕΣΙΤΑΛ
Στην Αίθουσα Συναυλιών Φ. ΝΑΚΑΣ
Β’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΒΙΒΛΙΑ ΑΞΙΑΣ  100 €
του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΗΔΑ
Γ’  ΒΡΑΒΕΙΟ  
ΒΙΒΛΙΑ ΑΞΙΑΣ  50 €
του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΗΔΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου