Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Ασφαλτοστρώσεις 230.000 ευρώ - Διαρκής προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Ναυπλιέων η βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη


Στη βελτίωση σημείων του οδικού δικτύου στην περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων είναι έτοιμος να προχωρήσει ο δήμος, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη μελέτη εκτέλεσης του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Δήμου Ναυπλιέων» προϋπολογισμού 230.000 ευρώ (με ΦΠΑ), που θα καλυφθεί από ΣΑΤΑ. Οι ασφαλτοστρώσεις που θα γίνουν αφορούν στη συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου Ναυπλιέων.

Είναι μια σημαντική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δεδομένης της δυσκολίας εξασφάλισης χρημάτων από τον εθνικό προϋπολογισμό για την χρηματοδότηση έργων. 
Έργα που βελτιώνουν την μετακίνηση των ανθρωπίνων κοινοτήτων και δίνουν εύκολη προσβασιμότητα. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η δημοτική αρχή αγωνίζεται καθημερινά για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μέσα από μικρά και μεγάλα έργα. Με την απόφαση αυτή και στόχο την οδική ασφάλεια ο δήμος είναι έτοιμος να προχωρήσει σε έργα που θα βελτιώσουν την μετακίνηση των πολιτών και την επικοινωνία των κοινοτήτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου