ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018

Ανακοίνωση ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ για το ενωσιακό γήπεδο της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Μετά την ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το ενωσιακό γήπεδο της Αργολίδας με την οποία κάνει σαφές σε όλους τους τόνους ότι είναι έργο της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη,ο Γιάννης Μαντζούνης επικεφαλής παράταξης η οποία έλαβε μέρος στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας, χαιρετίζει το έργο, που το χαρακτηρίζει έργο πνοής και ουσιαστικής σημασίας το οποίο εξασφάλισε ο Πέτρος Τατούλης και τελειώνει την δήλωση του - ανακοίνωση με ένα υστερόγραφο με αποδέκτες τους τοπικούς θεσμικούς παράγοντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-δήλωση του Γιάννη Μαντζούνη:

''Ένα έργο πνοής και ουσιαστικής σημασίας για το Αργολικό Ποδόσφαιρο, η κατασκευή του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου της ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, παίρνει σάρκα και οστά μετά την ένταξη του στο Π.Δ.Ε. την οποία χρηματοδότηση του εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Πελοπονήσου κ. Πέτρος Τατούλης ο οποίος δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την βελτίωση και την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στον τόπο μας, προς όφελος της νεολαίας και των Σωματείων.
Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής που σκοπό έχει την αναβάθμιση των υποδομών και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου.

ΥΓ:Ελπίζω οι ΤΟΠΙΚΟΙ θεσμικοί αθλητικοί παράγοντες να αντιλαμβάνονται ότι ήδη βρισκόμαστε στο έτος 2018

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία''

Ο Επικεφαλής
Ιωάννης Μαντζούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου