ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ: «Επίσημα αποτελέσματα, Φωτογραφίες και Δίπλωμα συμμετοχής»

ncr17_530047
Η Οργανωτική Επιτροπή σας ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα στο web site της Διοργάνωσης: http://nafpliocastlerun.gr/gr/


Οι συμμετέχοντες στον Παλαμήδειο Άθλο-5 χλμ. και τον αγώνα των 10 χλμ. έχουν την δυνατότητα να δουν αναλυτικά στατιστικά στοιχεία από την συμμετοχή τους, να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος και του χρόνου τερματισμού τους καθώς και τις αγωνιστικές φωτογραφίες τους επιλέγοντας το μενού «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ».
ncr17_10025

Επίσης, οι συμμετέχοντες στον αγώνα των 3 χλμ. και των 1.500μ., τα αποτελέσματα των οποίων αναρτήθηκαν κατ’ αριθμό συμμετοχής (Bib Number), έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος τους από το web site, επιλέγοντας το μενού «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ».
http://nafpliocastlerun.gr/gr/apotelesmata/apotelesmata-2017

Τα στατιστικά στοιχεία των τερματισάντων με αριθμό συμμετοχής είναι:
  • Παλαμήδειος Άθλος 5 χλμ.: 252
  • 10 χλμ.: 198
  • 3 χλμ.: 666
  • 1.500μ.:463
Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους φίλαθλους δρομείς, τους κατοίκους της Αργολίδας και τους Δημότες  Ναυπλίου, τους θεσμικούς φορείς και ιδιαίτερα την Αρχαιολογική Υπηρεσία και την Τροχαία Ναυπλίου, τους εθελοντές και τους χορηγούς για την υποστήριξη των αγώνων και ευχαριστεί και πάλι όλους τους συμμετέχοντες  για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους.

Καλή συνάντηση στον 4ο Παλαμήδειο Άθλο στις 25 Νοεμβρίου του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου