ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

Mεγάλη επιτυχία για το 1ο συνέδριο του δικτύου Δήμων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ»

Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο συνέδριο του Δικτύου Δήμων ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ στο Δημαρχείο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.Στο συνέδριο παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος της ΜΟΔ, κ. Παναγιώτης Πάντος, ο οποίος μετέφερε και το χαιρετισμό του αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση, ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ, κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, και πολλοί προσκεκλημένοι Δήμαρχοι.
Στην εισηγητική του ομιλία, ο Πρόεδρος του Δικτύου, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, έδωσε έμφαση στην ανάγκη αξιοποίηση διαθέσιμων Ευρωπαϊκών κεφαλαίων καθώς και στην τεχνογνωσία που μπορεί να παρέχει η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ στους μικρούς Δήμους, ενώ ο Γενικός Διευθυντής του δικτύου, κ. Ιωάννης Γεώργιζας, έκανε ενημέρωση για το σχεδιασμό των πρώτων δράσεων.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εργασίες του συνεδρίου ενώ ακολούθησε και γόνιμη συζήτηση μεταξύ των δημάρχων για τα προβλήματα και τις λύσεις σε θέματα τεχνικής βοήθειας, που μπορεί να υποστηρίξει το Δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου