ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Σπουδαία πρόκριση της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ επί του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ με ήρωα τον ΑΛΕΥΡΑ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ (Τερματοφύλακας ΚΟΙΛΑΔΑΣ)
Η Κορωνίδα Κοιλάδας πέτυχε σπουδαία νίκη-πρόκριση επί του Παναργειακόύ σε αγώνα που έγινε το απόγευμα στην Κοιλάδα για τον θεσμό του κυπέλλου Αργολίδας, επικρατώντας με 5-4 και ενώ η κανονική διάρκεια αλλά και η παράταση είχε λήξει 1-1.

Ο Αλευράς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής αφού ο τερματοφύλακας της Κοιλάδας στην διαδικασία των πέναλτις τα έκανε όλα. Έπιασε το τελευταίο πέναλτι του Παναργειακού και στη συνέχεια, έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα, βρήκε τον στόχο και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Κώστα Κλάδη, η οποία βρίσκεται και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Α1. 
Η επιτυχία της πρόκρισης έρχεται απέναντι σε μία ομάδα Γ εθνικής και αυτό την κάνει ακόμη μεγαλύτερη αφού η ομάδα της Κορωνίδας θέλει να βρίσκεται στη Γ εθνική του χρόνου και έπαιξε σαν να είναι ήδη ομάδα Γ' εθνικής. 

Κορωνίδα Κοιλάδας (ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΑΔΗΣ) : Αλευράς, Κούκλας, Οψιμούλης Α. (70' Μπάζος),Οψιμούλης Ι. , Κουτσαύτης (90' Στεργίου),Μέγας (82' Κάλα), Γιαννακόπουλος,Τσίτσι, Σχοινάς, Νάτσης,Αποστόλου Α. (92' Μάλαμας)

Παναργειακός (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ): Μανός,Παναγιώτου,Κολλαράς, Νώτης,Ivancic, Καλογεράκης,Παιδάκης,Μεζίνι, Καλυβάς,Dukic, Pejic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου