ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

Πρόταση του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ για ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ στην Δαλαμανάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, παραβρέθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στην περιφερειακή ενότητα Αργολίδας, όλοι οι εμπλεκόμενοι για το θέμα του Μουσικού σχολείου και του προβλήματος που υπάρχει με την στέγαση των όλο και αυξανόμενων μαθητών. 


Η συζήτηση ξεκίνησε παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσου Χειβιδόπουλου, της θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Ελένη Παναγιωτοπούλου, του δ/ντή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ.Γαληνού, του Αντιδήμαρχου Άργους Μυκηνών Χρήστου Πετσέλη, συλλόγου γονέων του μουσικού σχολείου, μαθητών και του σχολικού συμβούλου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων έριξε στο τραπέζι την πρόταση να γίνει νέο σχολείο στην Δαλαμανάρα, σε οικόπεδο που έχουν από κοινού οι Δήμοι Άργους Μυκηνών και Ναυπλιέων αλλά και η Περιφερεια.
Αυτή η πρόταση έγινε από τους περισσότερους δεκτή και μάλιστα με ενθουσιασμό, αρκεί βέβαια και οι τρεις εμπλεκόμενοι να συμφωνήσουν σε αυτό.

Ο κ.Πετσέλης από την πλευρά του τόνισε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, όπως χαρακτηριστικά είπε, αφού το δημοτικό συμβούλιο του Άργους Μυκηνών δεν θα δώσει την συγκατάθεση του για κάτι τέτοιο. Υπάρχει μουσικό σχολείο αλλά και μελέτη έτοιμη ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί εκεί που είναι. 

Οι υπόλοιποι συνομιλητές συμφώνησαν με την πρόταση του κ.Κωστούρου, ο σύλλογος γονέων θα το πάει και ως θέμα στην γενική του συνέλευση. 

Δείτε την πρόταση του Δημάρχου Ναυπλιέων:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου