ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

Ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής της δεξαμενής ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ για την υδροδότηση της με πόσιμο νερό από την πηγή της ΛΕΡΝΗΣ

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής – συντήρησης της δεξαμενής Αγ. Τριάδος .Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας, η συγκεκριμένη δεξαμενή έχει κομβικό ρόλο στο θέμα της υδροδότησης του τ. Δήμου Μιδέας με πόσιμο νερό από την πηγή της Λέρνης .
Η δεξαμενή αυτή θα υποδεχθεί το συνολικό όγκο της παροχής του πόσιμου νερού και είναι αυτή από την οποία θα διανεμηθεί το νερό στις δεξαμενές των άλλων οικισμών, (Παναρίτι – Μάνεσι - … ) .

Οι εργασίες επισκευής της, εκτός από τους ελαιοχρωματισμούς αφορούσαν την κατασκευή νέας περίφραξης – την αποκατάσταση του μικρού κτηρίου του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού - καθώς και την απομάκρυνση διαφόρων αντικειμένων – μπαζών και την εγκατάσταση πινακίδων ασφαλείας.

Ολοκληρώνοντας, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους περιοίκους να μεριμνήσουν για την προστασία του χώρου στο θέμα της καθαριότητας, (μη εναπόθεση μπαζών – φερτών υλών – όχι σε ενέργειες φθοράς).Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου