ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

Υπό την σκέπη του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ η ''ΑΚΑΔΗΜΙΑ 98' ΝΑΥΠΛΙΟΥ'' !!!

Η ''Ακαδημία 98' Ναυπλίου'' , στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Centro Sportivo του Χρήστου Δημόπουλου και είναι από τα πρώτα γήπεδα 5*5 και 8*8 που άνοιξαν στην Πελοπόννησο το 1998 και το πρώτο στην Αργολίδα.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας, ξεκίνησε δειλά δειλά η δημιουργία των ακαδημιών ποδοσφαίρου και πλέον 19 χρόνια αργότερα, μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά.
Η ''Ακαδημία 98 Ναυπλίου'', συμμετέχει ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αργολίδας, σε διεθνή και εγχώρια τουρνουά ποδοσφαίρου.

Ο Ατρόμητος Αθηνών , είναι μία ομάδα η οποία δίνει ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες της και μεγάλο μέρος του μπάτζετ της ιδιοκτησίας της πηγαίνει σε αυτές ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο καλή και άρτια η εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών αλλά και των προπονητών της ακαδημίας, δουλεύοντας κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες. 
Ατρόμητος Αθηνών και ''Ακαδημία 98' Ναυπλίου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και πλέον η δεύτερη θα βρίσκεται υπό την σκέπη του πρώτου με ότι θετικό μπορεί αυτό να σημαίνει. Γιατί δεν νομίζουμε να μπορεί κάποιος να βρει κάτι αρνητικό σε μία τέτοια συνεργασία. 
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία των δύο πλευρών, με την παρουσία του υπεύθυνου ακαδημιών Τόλη Αποστόλου στο Ναύπλιο, ώστε να γίνει πλήρης παρουσίαση του πλάνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου