ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Οι ποδηλάτες της 29ης ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑΣ 2017 πέρασαν από τους ΜΥΛΟΥΣ - Μεγάλη συμμετοχή η ομάδα SELLIS BIKE από την ΑΡΓΟΛΙΔΑ!!!

Στις 7.30 το πρωί δόθηκε η εκκίνηση για την 29 Ποδηλατική Σπαρτακιάδα από το καλλιμάρμαρο στάδιο, με τους ποδηλάτες να διανύουν 257 χιλιόμετρα και να τερματίζουν στο στο εθνικό στάδιο της Σπάρτης. Γύρω στη 1 οι ποδηλάτες πέρασαν από τους Μύλους όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του StaLa News.
Στην φετινή 29η ποδηλατική Σπαρτακιάδα συμμετέχουν τουλάχιστον 350 ποδηλάτες και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει απ' αυτόν τον αγώνα η ομάδα Sellis Bike , η οποία παίρνει μέρος με 12 αθλητές ανάμεσά τους και μία γυναίκα.

Μάλιστα τους αθλητές της ομάδας Sellis Bike τους ακολουθεί αυτοκίνητο με τον Παναγιώτη Σελλή και τους μηχανικούς υποστήριξης με τα απαραίτητα σε αυτές τις περιπτώσεις εργαλεία και ανταλλακτικά, ώστε αν συμβεί κάτι την ώρα του αγώνα να επέμβουν άμεσα και αποτελεσματικά ώστε ο ποδηλάτης να συνεχίσει τον αγώνα του και να τερματίσει, πράγμα που είναι και ο στόχος.

Οι κατηγορίες που συμμετέχουν οι ποδηλάτες είναι οι : Μaster Α : (30 – 39 ετών) / Β1: (40 – 44 ετών) / Β2: (45 – 49 ετών) / Γ1: (50 – 54 ετών) / Γ2: (55 – 59 ετών) Δ: (60 + ετών) / Θ: (γυναικών).

Η διαδρομή που ήδη ακολουθούν οι ποδηλάτες είναι Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο – Ζάππειο – Σύνταγμα – Ομόνοια – Λεωφ. Αθηνών – Ν.Ε.Ο. Αθηνών / Κορίνθου – Κόρινθος – Π.Ε.Ο. Κορίνθου / Άργους – Μύλοι – Αχλαδόκαμπος – Τρίπολη – Σπάρτη τερματισμός ( Άγαλμα Λεωνίδα, εμπρός από το Εθνικό Στάδιο Σπάρτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου