ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

Το ΑΡΑΧΝΑΙΟ έχει ξανά ποδοσφαιρική ομάδα ...Γεννήθηκε ο Γ.Σ. ΑΡΑΧΝΑΙΟΥ 2017 !!!

Μετά από πάρα πολλά χρόνια ποδοσφαιρικής στασιμότητας στο χωριό Αραχναίο του Δήμου Ναυπλιέων, γεννήθηκε μία καινούρια ομάδα, ο Γ.Σ. ΑΡΑΧΝΑΙΟΥ 2017.

Με σήμα τον Λύκο, η νέα ομάδα του Αραχναίου έχει ως στόχο να επανέλθει στο χωριό και πάλι το στοιχείο του αθλητισμού, τα νέα παιδιά που μένουν εκεί να μπορούν να έχουν ακόμη έναν τρόπο διαφυγής και όλοι μαζί να χαίρονται, να περνούν ωραία, να μάχονται για τη νίκη πάντα μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε.


Ιωάννης Τόσκας (πρόεδρος)
Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αραχναίου και πλέον πρόεδρος της νεοσύστατης ομάδας Ιωάννης Τόσκας, δήλωσε πως...''Είμαι βαθιά συγκινημένος γιατί μετά από πολλά χρόνια το χωριό μου,το Αραχναίο θα έχει και πάλι την δική του ομάδα στο ποδόσφαιρο της Αργολίδας και θα περιμένουμε όλοι με αγωνία όπως τον παλιό καλό καιρό την Κυριακή για να περάσουν ώρες ξεγνοιασιάς, άθλησης και διασκέδασης.''

Καλεί όλους τους ανθρώπους να βρίσκονται κοντά στην ομάδα του χωριού τους και αυτούς που μένουν στο Αραχναίο αλλά και αυτούς που έχουν φύγει αλλά η αγάπη τους για τον τόπο καταγωγής τους παραμένει άσβεστη.

Η ομάδα του Γ.Σ. ΑΡΑΧΝΑΙΟΥ θα συμμετέχει στην Β' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου