ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ: Η υγεία των αθλητών και η ασφάλεια τους δεν μπορεί να δοκιμάζεται απο κανέναν μας.


Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθήσαμε σήμερα τις δηλώσεις του κυρίου Σιδέρη όσον αφορά το μεγάλο θέμα όπως είπε ο ίδιος για την αδειοδότηση των γηπέδων. 

Αφού ακούσαμε ότι τα προηγούμενα έντεκα χρόνια που ο ίδιος ήταν αντιπρόεδρος δεν έγινε τίποτα παραπάνω απο το να δίνονται συνεχείς παρατάσεις και ενώ προηγήθηκε έγγραφο την προηγούμενη Παρασκευή απο την Περιφέρεια Πελοπονήσου προς την αστυνομική διεύθυνση για την ακαταλληλότητα των γηπέδων Πορτοχελίου, Διδύμων, Δρεπάνου και Λέρνας- Κυβερίου.

Ποιός άραγε ευθύνεται για τον ορισμό των αγώνων;
Γιατί την επόμενη μέρα ήρθε άλλο έγγραφο απο την περιφέρεια απο την ίδια υπηρεσία
και αναφέρει ότι δίνει άδεια τέλεσης αλλά ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ; γιατι δεν το αναφέρατε
αυτό κύριε Σιδέρη στην συνέντευξη σας; τι υπονοείται όταν λέτε ότι ο Ποσειδών Πόρου
υποκινείται απο κάποιους; μιλήστε με ονοματεπώνυμο. Ο Ποσειδών Πόρου ορίζει
παιχνίδια σε έδρες με μη αδειοδότηση τέλεσης αγώνα; γιατί προδικάζετε και καταδικάζετε την ένσταση; ποιός πρόεδρος γηπεδούχου ομάδας θα υπογράψει να γίνει παιχνίδι στο οποίο η έδρα δεν έχει άδεια; γνωρίζετε τι λέει ο νόμος αν συμβεί κάτι; είπατε να κάνουν χαρτογράφηση
οι δήμοι. Πότε; το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει ήδη γιατί δεν το λέγατε για το ερχόμενο Πάσχα;
είσαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για αυτό το αλαλούμ. Οι νόμοι είναι για να τηρούνται και ελπίζω όλοι να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Καθυστερήσατε κύριε Σιδέρη, πέντε ολόκληρους μήνες και μη πετάτε τη μπάλα στους προέδρους και τους δήμους. Όσο για το ενδιαφέρον σας αν θα αναβληθεί μια αγωνιστική και για τα έξοδα των ομάδων που πρωταγωνιστούν με πολύ κόπο μπορείτε να κάνετε μια εμβόλιμη αγωνιστική και επιτέλους έστω και μετά απο πέντε μήνες να δώσετε λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα.

Η υγεία των αθλητών και η ασφάλεια τους δεν μπορεί να δοκιμάζεται απο κανέναν μας.

Ιωάννης Μαντζούνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου