ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017

Το μήνυμα της ΕΙΡΗΝΗΣ ταξίδεψε από το ΝΑΥΠΛΙΟ σε όλο τον κόσμο!!!

Πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο και την πλατεία Συντάγματος οι εκδηλώσεις που είχε ετοιμάσει ο Δήμος Ναυπλιέων μαζί με την Unesco Αργολίδας για την παγκόσμια ημέρα Ειρήνης και ήταν αφιερωμένες στο παιδί και Ειρήνη.
Η πλατεία Συντάγματος γέμισε από παιδικές φωνές αφού πάνω απο 150 παιδιά από σχολεία της Αθήνας έδωσαν το παρόν στις εκδηλώσεις μιας και το θέμα ήταν εκτός από την Ειρήνη και το παιδί. 

Όσοι παραβρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την χορωδία νέων παιδιών «Ταμπεραμέντο» του Μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη, την νεανική χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη, παιδική χορωδία από την Αθήνα καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού του Χρήστου Λεβέντη.

Επίσης στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μέσω της τεχνολογίας, αφού την ώρα της εκδήλωσης μόλις είχε προσγειωθεί το αεροπλάνο που τον μετέφερε από την Ρωσία στην Ελλάδα και συνδέθηκε μέσω Skype από το Ελευθέριος Βενιζέλος για να στείλει και αυτός το δικό του μήνυμα.

Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης μας στην άρση βαρών Παύλος Μάμαλος ήταν και αυτός εκεί και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΑΜΑΛΟ).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου