ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ευχαριστίες από την Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας για αντικατάσταση ελαστικών και αγορά κράνους

Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά την Α.Ε. ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ Κορίνθου, για την ευγενική χορηγία της αναφορικά με την αντικατάσταση ελαστικών σε δύο (2) υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Α.Τ. Ερμιονίδας και την προσφορά επίσης στην ίδια ως άνω υπηρεσία ενός προστατευτικού κράνους μοτοσικλετιστή.Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά και τον όμιλο ΑΝΤ1 για την ευγενική χορηγία αναφορικά με την αντικατάσταση ελαστικών σε ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Ο.Π.Κ.Ε. της Δ.Α. Αργολίδας.

Είναι γνωστό ότι η υλικοτεχνική υποδομή των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση συνεπεία της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Για τον λόγο αυτό η ένωσή μας με γνώμονα τη διατήρηση του αξιόμαχου και του υψηλού επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει τα απαραίτητα μέσα και υλικά , καθώς και τη συντήρησή τους, πρακτική που πρέπει να ομολογήσουμε ότι έχει συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη του ως άνω αναφερόμενου στόχου.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τους υπευθύνους των ανωτέρω εταιρειών και ευχόμαστε σε αυτούς καθώς και στους εργαζόμενους σε αυτές και τις οικογένειές τους υγεία, καλή δύναμη και προκοπή.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                      ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου