Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

Γ.Α.Σ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ ''ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ'' ...Ο νέος σύλλογος που μπαίνει για τα καλά στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ζωή της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Ο ''ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ'' είναι ένας σύλλογος ο οποίος θα έχει τμήματα χάντμπολ , ακαδημίες και φυσικά την ανδρική του ομάδα. Συστάθηκε από μία μερίδα ανθρώπων που αγαπούν το άθλημα και πιστεύουν πως μπορούν να δώσουν κάτι ξεχωριστό.

Διαβάστε ένα σκέλος της ανακοίνωσης - σύστασης της ομάδας:

Είχαμε το μικρόβιο από πολύ νωρίς, στη συνέχεια προστέθηκε η σκέψη και αυτή με τη σειρά της οδήγησε στο όραμα. Έγιναν στην πορεία οι κατάλληλες ζυμώσεις και με τη σύμφωνη γνώμη και τη διάθεση αρκετών ατόμων τελικά υλοποιούμε το όραμά μας.

Νέο ξεκίνημα στο Handball της Αργολίδας από ανθρώπους του αθλήματος αλλά και επιστήμονες, έτοιμους να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά και τους μεγαλύτερους αθλητές. Ο νεοσύστατος γυμναστικός αθλητικός σύλλογος ''ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ'' με έδρα το Ναύπλιο, ανοίγει την αγκαλιά του και περιμένει τα νέα του μέλη.

Καινοτομία του συλλόγου μας το Baby Handball. H προσδοκία μας, η δημιουργία μίας νέας μεγάλης αθλητικής οικογένειας. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.To Handball είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό και δυναμικό άθλημα, έγινε ολυμπιακό αγώνισμα με τη σημερινή του μορφή, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Μονάχου το 1972. Είναι ένα άθλημα συναρπαστικό είτε κάποιος βρίσκεται μέσα στο γήπεδο ως αθλητής, είτε ως φίλαθλος στις κερκίδες. Υπογραμμίζοντας τη λέξη φίλαθλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φίλαθλοι και γενικότερα όσοι αγαπούν και υπηρετούν το άθλημα είναι μια μεγάλη υγιής οικογένεια, στην κουλτούρα της οποίας δε χωρούν λέξεις όπως, βία, οπαδισμός, φανατισμός.

 Σ’ αυτή τη μεγάλη οικογένεια επιθυμούμε να εντάξουμε τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής μας, με σκοπό να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το Handball εντός των τμημάτων υποδομής μας. Το Ναύπλιο έχει ιδιαίτερη παράδοση στο αγώνισμα, καθώς αθλητές από την περιοχή μας έχουν πρωταγωνιστήσει για αρκετά χρόνια στα σαλόνια της πρώτης εθνικής κατηγορίας, Premier Handball A1, όπως ο Γιώργος Βλασερός και ο Νίκος Ρουμελιώτης οι οποίοι θα συνεργαστούν με το σύλλογό μας.

Ο Γιώργος Βλασερός, καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στη Χειροσφαίριση (Handball) και μεταπτυχιακές σπουδές στην αθλητική διατροφή είναι ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας. Επίσης θα είναι προπονητής και στα τμήματα υποδομής μας.

Ο Νίκος Ρουμελιώτης επίσης καθηγητής φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στη Χειροσφαίριση (Handball) θα είναι προπονητής στα τμήματα υποδομής μας, είναι εν ενεργεία αθλητής και ένας εκ των αρχηγών της ανδρικής μας ομάδας.
Και οι δύο έχουν πολυετή προπονητική εμπειρία σε τμήματα υποδομής κυρίως και είναι μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥ.Π.Χ.Ε.)

Η αγωνιστικότητα, η αυτοπειθαρχεία, η επιμονή, η υπομονή, η εργατικότητα και η αξιοπρέπεια, είναι αρχές πάνω στις οποίες θα στηριχθούν οι προπονητές μας, οι οποίοι ως παιδαγωγοί θα μυήσουν τους μικρούς μας χαντμπολίστες στις ωραίες ιδέες του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Ο κυριότερός μας στόχος, είναι να γνωρίσουν όσο περισσότερα παιδιά το Handball, να το αγαπήσουν, και να δημιουργηθούν πολυπληθή τμήματα υποδομών, για αγόρια και κορίτσια, αρχικά για τις ηλικιακές ομάδες του δημοτικού σχολείου και για τις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου. Μεγάλη καινοτομία του συλλόγου μας το τμήμα Baby Handball, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Ρουμελιώτη, στο οποίο θα δούμε λιλιπούτειους χαντμπολίστες από 3 έως 5 ετών να κάνουν πάσες, ντρίμπλες και να σκοράρουν πολλά γκoλ.

Το σημαντικότερο όμως για τα μέλη του Γ.Α.Σ.ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΟΛΥΝΙΚΗ και τους προπονητές, είναι η συμβολή μας στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, εφοδιάζοντας τα  με αρχές και αξίες που θα τους είναι χρήσιμες μέσα στα γήπεδα αλλά πολύ περισσότερο στην πορεία της ζωής τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου