ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε καταυλισμούς ΡΟΜΑ στην Αργολίδα


Στο πλαίσιο της πρόληψης, αλλά και της αντιμετώπισης παραβατικών συμπεριφορών, πραγματοποιήθηκε σήμερα (23.8.2017) το πρωί, αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς ΡΟΜΑ στους Δήμους Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων Αργολίδας, η οποία πραγματοποιήθηκε από δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η οποία υλοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν δεκαπέντε (115) άτομα και τριάντα πέντε (35) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά σαράντα τρία (43) άτομα και συνελήφθησαν είκοσι πέντε (25) άτομα.
Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:
  • Είκοσι δύο (22) άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.  
  • Δύο (2) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Ένα (1) άτομο, για στέρηση Δελτίου Ταυτότητας.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα εννέα (49) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν μία (1) δίκυκλη μοτοσυκλέτα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο, τα οποία όπως προέκυψε αποτελούν προϊόντα κλοπών και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου