Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

Συνάντηση με κατοίκους των ΙΡΙΩΝ είχε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ

Στην συνάντηση με κατοίκους των Ιρίων αναφέρθηκε σε ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα του στο facebook ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. Η συνάντηση αυτή είχε ως κύριο θέμα το νερό αλλά έγινε ενημέρωση και για άλλα θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά:  Συνάντηση με κατοίκους των Ιρίων σήμερα στο γραφείο μου. Παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίου Παναγιώτη Μπούκουρη των αντιδημάρχων κυρίων Γαβρήλου και Καχριμάνη του προέδρου της ΔΕΥΑΝ κυρίου Λυκομήτρου και του διευθυντή της ΔΕΥΑΝ κυρίου Μαστορίκου. 
Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της ποιότητας του νερού στα Ίρια. Δόθηκαν όλες οι πληροφορίες σχετικά με το τι έχει γίνει μέχρι τώρα από τη ΔΕΥΑΝ σχετικά με το μεγάλο έργο για την ύδρευση της Δ. Ε. Ασίνης (από τη μεταφορά του νερού από τη Λέρνη έως την αλλαγή του υπάρχοντος δικτύου) , ο τρόπος με τον οποίο υδρεύεται αυτή τη στιγμή η περιοχή, πως ακριβώς γίνεται ο διαγωνισμός για την ιδιωτική γεώτρηση , η επάρκεια σε ποσότητες και οι πιθανές βραχυπρόθεσμες λύσεις μέχρι την οριστική. 
Η υπεύθυνη πληροφόρηση είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για τον πολίτη ώστε να μπορεί να κρίνει. 
Ακόμη και όταν κάτι δεν έχει επιτευχθεί πρέπει να γνωρίζει τους λόγους αλλά και τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα. 
Στην συζήτηση αναφέρθηκαν και τα θέματα της παραλίας, του χωροταξικού σχεδιασμού, της διάβρωσης των ακτών της καθαριότητας κ. α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου