ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

Απάντηση από τον ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ στον ΤΑΣΟ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟ για το θέμα του φωτισμού στη ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑ

Το άγχος για το πολιτικό του μέλλον αλλά και οι παλαιοκομματικές πρακτικές στις οποίες παιδιόθεν έχει εντρυφήσει , οδήγησαν τον κ. Χειβιδόπουλο να «δημιουργήσει» ένα θέμα με απώτερο στόχο να εκδώσει ένα δελτίου τύπου κατά του Δήμου Άργους Μυκηνών σχετικά με ηλεκτροφωτισμό οδού.

Χρησιμοποιεί τη θεσμική θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος προκειμένου να εξυπηρετήσει προσωπικά, πολιτικά ιδιοτελή συμφέροντα, ευτελίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον θεσμικό του ρόλο. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι προφανώς οι προσωπικές του βλέψεις και φιλοδοξίες και  χρησιμοποιεί την θέση του μέσα στα πλαίσια του εν λόγω σχεδιασμού του , αντί να ασχολείται με τα καθήκοντα του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, και μάλιστα δύο ολόκληρα χρόνια πριν τις εκλογές.
Ενώ μπορούσε να ενημερωθεί για τις ενέργειες του δήμου με ένα τηλεφώνημα  μεταξύ των υπηρεσιών φθάνει να εκδίδει δελτίο τύπου ο κ. Αντιπεριφερειάρχης !!! Κατάντια ….απάδει οιοσδήποτε περαιτέρω σχολιασμός. Ενώ για την ουσία του θέματος απαντά η αρμόδια Οικονομική Υπηρεσία στο έγγραφο το οποίο επισυνάπτεται. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ο οποίος βλέπει το πολιτικό του μέλλον πολύ θολό θα πρέπει να αναζητήσει ρόλο  και για το λόγο αυτό ακολουθεί τέτοιες πρακτικές απαξιώνοντας τον θεσμό που εκπροσωπεί αλλά και εκθέτοντας τον κ. Περιφερειάρχη.
Είναι βέβαιο ότι θα μάθει πώς οι υπηρεσίες λύνουν τέτοιου είδους θέματα, όταν κάποιοι δεν τα εκμεταλλεύονται για μικροπολιτική, καθόσον όπως δείχνουν τα πράγματα ως υπάλληλος θα κληθεί να επανέλθει στη θέση του σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου