ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

«Βραδιά Χιώτη» στην Πρόνοια Ναυπλίου

Οι μουσικές βραδιές αφιερωμένες στον Μανώλη Χιώτη αποτελούν τον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό της Πρόνοιας, έχοντας καταξιωθεί όχι μόνο στην Πρόνοια και το Ναύπλιο, αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο, καθώς υπάρχουν εξαιρετικές κριτικές από κατοίκους και επισκέπτες.
Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε το 2014 και γρήγορα εξελίχθηκε σε μια πολυσύνθετη διοργάνωση με δικές της πρωτοτυπίες σε μια γειτονιά που διατηρεί τα χαρακτηριστικά της όπως τα βίωσε ο Μανώλης Χιώτης.
Η φετινή διοργάνωση στις 23 Αυγούστου θα περιλαμβάνει μια μουσικοχορευτική θεατρική εκδήλωση συνυφασμένη με το έργο του συντοπίτης μας Μανώλη Χιώτη με την συμμετοχή της Εταιρείας Πολιτισμού και Κοινωνικής Ψυχαγωγίας «Προσκήνιο» καθώς και  με την ξεχωριστή μουσική συμμετοχή, του Χρήστου Παπαδόπουλου ο οποίος, με το λαμπρό του όνομα και τη μοναδικότητα της καλλιτεχνικής του σφραγίδας έρχεται να συμβάλλει στη μεγάλη αυτή γιορτή του Δήμου.
Μέσα από τις Βραδιές Χιώτη, αναδεικνύεται το σύνολο της καλλιτεχνικής παραγωγής της Πρόνοιας, μιας περιοχής, που αποδεικνύει, ότι έχει μπει σε μια νέα τροχιά, αλλάζει και ανοίγεται σε όλα τα πεδία της καλλιτεχνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου