ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Με μία συγκινητική επιστολή ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΥΒΑΣ ανακοινώνει την αποχώρησή του από τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ

Ο Κώστας Καλυβάς αποχωρεί από τον Ατρόμητο Παναριτίου, ύστερα από 13 χρόνια παρουσίας στην ομάδα που αγάπησε αλλά και αγαπήθηκε πολύ.  Φεύγει σαν φίλος αφού του παρουσιάζεται μία νέα ευκαιρία στη ζωή του και φυσικά θέλησε να ευχαριστήσει με επιστολή του κάποιους ανθρώπους που θεωρεί σημαντικούς ανακοιννώνονταας μέσα σε αυτή την επιστολή και την αποχώρηση του από την ομάδα της καρδιάς του. 


Αναφέρει στην επιστολή του ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Παναριτίου:

''Πήρα την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από τον Ατρόμητο Παναριτίου, κλείνοντας έναν κύκλο δεκατριών χρόνων παρουσίας στην ομάδα που θα βρίσκεται και θα κατέχει πάντα την πρώτη θέση στην καρδιά μου.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους συνεργάτες μου μέσα στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια, τους προπονητές  αλλά και το εκάστοτε Δ.Σ. της ομάδας.
Θέλω να κάνω ειδική αναφορά στους Γιώργο Καραχάλιο και Ανδρέα Καραχάλιο που όλα αυτά τα χρόνια ήταν αλλά και είναι ακόμα δίπλα μου. 
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τον Γιώργο Μπούνο, τον άνθρωπο που δεν μπορώ να βρω λέξεις που να περικλείουν το μεγαλείο της ανθρωπιάς και της ψυχής του. Ίσως όμως η λέξη ''ΠΑΤΕΡΑΣ'' να τα συμπεριλαμβάνει όλα. 

Σας ευχαριστώ όλους

Με εκτίμηση 
Κώστας Καλυβάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου