ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Ανακοίνωση προπονητών της ομάδας ''ΝΑΥΠΛΙΟ 2017'' και δηλώσεις

Η νέα ομάδα του Ναυπλίου 2017 ανακοίνωσε το προπονητικό τιμ, το οποίο θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας τη σεζόν 2017 - 2018. Ο Χάρης Σταυρόπουλος θα είναι ο προπονητής της ομάδας, με τον Δημήτρη Κώτσανη στην θέση του βοηθού.


Δήλωση Προπονητή "Ναυπλίου 2017" Χάρη Σταυρόπουλου

Ευχαριστώ τη Διοίκηση της ομάδας "Ναύπλιο 2017" για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και την ανάθεση της θέσης του προπονητή. Οποιοσδήποτε στόχος χωρίς σχεδιασμό και πλάνο είναι απλά μια ευχή. Με υπομονή, προγραμματισμό και πολύ προσοχή όλα τα δικά μας βήματα για τη δημιουργία των βάσεων της ομάδας του Ναυπλίου 2017. Βάσεις οι οποίες θα μπορούν να στηρίξουν με ασφάλεια και διαχρονικότητα αξίες που μόνο ο υγιής αθλητισμός μπορεί να αναδείξει. Εγώ και οι συνεργάτες μου δεσμευόμαστε για πολύ δουλειά με στόχο η ομάδα του Ναυπλίου 2017 να κερδίσει τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και το θαυμασμό των φιλάθλων μας. Δεν ξέρω αν το τραίνο του Ναυπλίου ξεκινήσει ξανά, αυτό που ξέρω είναι ότι το ποδοσφαιρικό τραίνο "Ναύπλιο 2017" ξεκίνησε για μακρινά ταξίδια έχοντας μια θέση για όλους!! Υγεία,υπομονή και δύναμη!!

Με εκτίμηση,
Σταυρόπουλος Χάρης

Δήλωση βοηθού Δημήτρη Κώτσανη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ που μου έδωσε την ευκαιρία να βοηθήσω σε αυτό το καινούργιο εγχείρημα, καθώς και τον προπονητή Χάρη Σταυρόπουλο που με εμπιστεύτηκε για αυτήν τη θέση. Έυχομαι να οδηγήσουμε την ομάδα στο επίπεδο που της αξίζει.

Με εκτίμηση, 
Δημήτριος Κώτσανης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου