ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Έμεινε και ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΜΠΙΩΤΗΣ στην ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ

Ο Άγγελος Καμπιώτης θα είναι για ακόμη μία χρονιά ποδοσφαιριστής της Ένωσης Λέρνας αφού συμφώνησε με την ομάδα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, δείγμα του πόσο ήθελαν και οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την συνεργασία τους. 

Οι άνθρωποι της Ένωσης Λέρνας δεν έκρυψαν ποτέ την συμπάθεια τους προς τον ποδοσφαιριστή αφού δεν έχει προκαλέσει ποτέ προβλήματα και όλοι μιλούν για έναν άψογο χαρακτήρα. 
Σημαντικό ρόλο στην απόφαση έπαιξε και η οικογένεια του ποδοσφαιριστή. 
Με την ανανέωση του Καμπιώτη η Ένωση Λέρνας δείχνει πως ξέρει να εκτιμάει όσους προσφέρουν σε αυτήν και τους ανταμείβει.  Ο Άγγελος Καμπιώτης θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της ομάδας του Αγγελόπουλου, που τρίβει τα χέρια του απο ικανοποίηση, βλέποντας την διοίκηση να κρατάει στην ομάδα τους περισσότερους βασικούς ποδοσφαιριστές. 
Καταλαβαίνει κανείς ότι η Ένωση Λέρνας, με τις ανανεώσεις που έχουν γίνει αλλά και με τις μεταγραφές που θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας χρίζεται αυτόματα φαβορί και ακολουθεί τον περσινό δρόμο που θέλει όμως να έχει ένα διαφορετικό τέλος, την άνοδο στην Γ' εθνική κατηγορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου