ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Φωτιά στο ΒΙΒΑΡΙ - Δίπλα στα ΣΠΙΤΙΑ...Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπλίου απέτρεψε τα χειρότερα

Στο Βιβάρι Αργολίδας την Τετάρτη το μεσημέρι, ξέσπασε πυρκαγιά η οποία όσο πήγαινε και μεγάλωνε λόγω και των ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. 


Η φωτιά πέρασε κυριολεκτικά δίπλα από σπίτια που υπάρχουν, ενώ ξεκίνησε χαμηλά, ακριβώς πάνω από τον δρόμο και την ώρα που στα μαγαζιά της περιοχής υπήρχε κόσμος και έτρωγε ή έκανε το μπάνιο του στην θάλασσα. 
Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπλίου με τον συντονισμό του διοικητή κ.Αλεξόπουλου, ήταν καταλυτική ώστε να ''πιαστεί'' η φωτιά και σε σύντομο χρονικό διάστημα να τεθεί υπό έλεγχο. Στην κατάσβεση της φωτιά συμμετείχαν και δύο αεροσκάφη τύπου πετζετέλ, τα οποία περισσότερο ''έριξαν'' για να διασφαλιστεί και αποτραπεί τυχόν αναζωπύρωση στα σημεία τα οποία δεν μπορούσαν να πάνε πυροσβέστες, αφού ήταν αρκετά ανώμαλο το έδαφος και απόκρημνο.


Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Γαβρήλος από την πρώτη στιγμή έθεσαν στην διάθεση της πυροσβεστικής κάθε μέσο του Δήμου που θα μπορούσε να βοήθησει στην κατάσβεση.  


Τελικά η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και εδώ θα πρέπει να τονίσουμε την αυταπάρνηση των πυροσβεστών, την μαχητικότητα τους και την προσφορά τους προς την κοινωνία μας, η οποία είναι πολύ μεγάλη και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου