ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

ΛΥΚΟΣ για ακόμη έναν χρόνο ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΙΟΣΜΟΥ

Στον Διομήδη θα αγωνίζεται και αυτή τη χρονιά ο Σωτήρης Γιόσμου, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μας και θα συνεχίσει να αποτελεί τον «πύργο» μας στη θέση του πίβοτ.

Ο πολυτάλαντος αγωνιστικός του χαρακτήρας, σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια και τη μαχητικότητά του, τον καθιστούν απολύτως απαραίτητο στον σχεδιασμό της ομάδας των Λύκων και είμαστε σίγουροι ότι και φέτος η συνεισφορά του θα είναι κομβικής σημασίας.
Ο Σωτήρης Γιόσμου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια χρονιά θα αποτελώ μέλος αυτής της εξαιρετικής οικογένειας, που κατάφερε να σταθεί ακέραιη, πάρα τις δυσκολίες που περάσαμε. Στην αλλαγή σελίδας στο σημαντικό κεφάλαιο του προπονητή, θα σταθούμε αρωγοί όλοι όσοι γνωρίζουμε τη φιλοσοφία της ομάδας, παλιοί και νέοι. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τον Κώστα Δεληγιάννη στο νέο ξεκίνημα της καριέρας του, ώστε να συνεχίσει το έργο του Δημήτρη Δημητρούλια και να τοποθετήσει ο ίδιος το δικό του λιθαράκι στο χτίσιμο του οικοδομήματος, που θα παρουσιάσουμε τη νέα σεζόν. Θεωρώ πως θα είναι μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις και ενδιαφέρον, ώστε να προσδώσουμε στην ομάδα τη νέα της ταυτότητα. Εύχομαι υγεία στους συμπαίκτες μου και σε όλα τα μέλη του Διομήδη και καλή αρχή στους προπονητές Κώστα Δεληγιάννη και Δημήτρη Δημητρούλια στα καινούρια τους βήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου