ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Εντυπωσιακή η παράσταση της ΗΛΕΚΤΡΑΣ στην ΑΡΧΑΙΑ ΑΣΙΝΗ

Επιμέλεια κειμένου: Σταύρος Λαμπρούσης


Ανατριχιαστική ερμηνεία της Μαίρης Βιδάλη ως ΗΛΕΚΤΡΑ στην παράσταση που δόθηκε δίπλα από τα τείχη στην Αρχαία Ασίνη που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων με τον ΔΟΠΠΑΤ, σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Δρεπάνου, Ασίνης, Τολού, Αγίας Παρασκευής και τον Γυμναστικό σύλλογο "Πανασιναϊκός" και υπήρχε ελεύθερη είσοδος για το κοινό.


Οι θεατές ήταν πάρα πολλοί και καθόντουσαν ακόμη και όρθιοι με τον Θίασο της Μαίρης Βιδάλη όμως, να τους αποζημιώνει αφού υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζες από τα λόγια και την δυναμική των ηθοποιών.


Η Μαίρη Βιδάλη ως ΗΛΕΚΤΡΑ, ο Κώστας Φραγκολιάς ως ΟΡΕΣΤΗΣ, η Λουκία Παπαδάκη ως ΚΛΥΤΑΙΜΝΊΣΤΡΑ αλλά και οι υπόλοιποι ηθοποιοί, κατάφεραν και άφησαν τις καλύτερες των αναμνήσεων στους θεατές , όπου στο τέλος τους αντάμειψαν με το πιο ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα, φωνάζοντας συγχρόνως ΜΠΡΑΒΟ, όπως γίνεται στις θεατρικές παραστάσεις στο τέλος αν ο κόσμος έχει μείνει ικανοποιημένος από αυτό που είδε.


Την ευκαιρία είχαν να απολαύσουν την παράσταση της Ηλέκτρας εκτός από τους ντόπιους και πολλοί επισκέπτες που περνούν τις διακοπές τους στη περιοχή μας, έχοντας παράλληλα και την ευκαιρία να γνωρίσουν μέρη της, άγνωστα σε πολλούς.


Την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο αντιδήμαρχος Κώστας Ρούτουλας, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ασίνης Βασίλης Χριστόπουλος κ.α.


Το παρόν έδωσαν όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς της περιοχής αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η συνεργασία είναι βασικό συστατικό επιτυχίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου