ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - Απέκτησε και ΧΡΗΣΤΟΥ

Την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Ερμιόνης ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα μας. Στην «πρώτη» το παρόν έδωσαν «παλιοί» και «νέοι» (17) παίκτες ανάμεσά τους και 6 νέοι ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία , όπως και σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης . 

Μετά από ένα σύντομο καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Δημήτρη Φουρνάρου και τον γενικό αρχηγό Αργύρη Λυμπερόπουλο το λόγο πήρε ο τεχνικός της ομάδας κ. Θανάσης Στάικος ο οποίος και αυτός με την σειρά του καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές του και στην συνέχεια έδωσε τις πρώτες οδηγίες του για την πρώτη προπόνηση.


Η Α.Ε.Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Χρήστου. Ο Μανώλης Χρήστου αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα είναι 22 ετών ( 22/10/2017) και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ατσαλένιο την ομάδα Κ20 του ΟΦΗ τον Ερμή Ζωνιανών τον Κρούσωνα και την Δόξα Μεγαλόπολης. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας και του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου