ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Η διοίκηση του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ άλλαξε το όνομα της ομάδας και το έκανε Α.Σ ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 1924!!!!

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους του Πανναυπλιακού για την αλλαγή του ονόματος, εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας του Ναυπλίου και η οποία λέει: 

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ με ικανοποίηση ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, μετά από ενέργειες του, εγκρίθηκε από την Ε.Π.Ο. η αλλαγή της ονομασίας του συλλόγου, που είναι ευθεία αναφορά στην πολύχρονη ιστορία του. 
Το νέο όνομα είναι Ά.Σ. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 1924' και ήδη έχουν δρομολογηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για αυτό .Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να επισημάνουμε τη θερμή υποδοχή που είχε η νέα ονομασία καθώς και τα πάρα πολλά συγχαρητήρια που δεχτήκαμε από πολλούς φιλάθλους .Βέβαια κάποιοι το 'πληροφορήθηκαν' πριν από την επίσημη ανακοίνωση μας για αυτό προφανώς υπήρξαν ανακρίβειες και ευφάνταστα σενάρια. Ας είναι. Εμείς καλούμε όλους όσους αγαπούν πραγματικά τον Πανναυπλιακο να συστρατευθούν μαζί μας, στην τεραστία προσπάθεια που κάνουμε για την ανόρθωση του συλλόγου .Ακολουθεί το επίσημο έγγραφο της Ε.Π.Ο. σχετικά με την έγκριση της αλλαγής ονομασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου