ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

ΕΠΙΣΗΜΟ: Το τμήμα μπάσκετ «ΔΟΞΑ» του Αθλητικού Συλλόγου Π. Σ. Δόξα Αγ. Αδριανού στην Α1 ΕΣΚΑΚ!

ΔΟΞΑ


Ύστερα από την άνοδο του ΚΑΟ Κορίνθου στην Β΄ Εθνική Κατηγορία, που οριστικοποιήθηκε σήμερα με την ειδική προκήρυξη Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 από την Ε.Ο.Κ, το αποτέλεσμα αυτό επηρέασε δύο ομάδες της ένωσης μας και συγκεκριμένα την Ολυμπιάδα Άσσου Λεχαίου, που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ( να σημειώσουμε ότι προβάδισμα για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είχαν ο Τήρων Αγίων Θεοδώρων και ο Αργοναύτης Ν. Κίου όπου και αρνήθηκαν την συμμετοχή τους στο ως άνω πρωτάθλημα) και το τμήμα μπάσκετ «ΔΟΞΑ» του Αθλητικού Συλλόγου Π. Σ. Δόξα Αγ. Αδριανού , όπου θα συμμετέχει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ.
Το τμήμα μπάσκετ «ΔΟΞΑ» του Αθλητικού Συλλόγου Π. Σ. Δόξα Αγ. Αδριανού. δημιουργήθηκε το 1988, από τότε συμμετέχει ανελλιπώς στο ανδρικό πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας και πιο συγκεκριμένα από το 2000 και ύστερα στην Α2 ΕΣΚΑΚ.
Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια , η ομάδα έχει διεκδικήσει "σε αγώνες μπαράζ" την άνοδο στην κατηγορία Α1 ΕΣΚΑΚ . πέντε φορές, παρόλα αυτά η πολυπόθητη άνοδος δεν είχε έρθει ακόμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου