ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Όλα έτοιμα για το Nafplio Energy Triathlon 2017!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το Nafplio Energy Triathlon, την μεγαλύτερη Τριαθλητική Γιορτή της Πελοποννήσου, που διοργανώνεται από τον Δήμο Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) Όλα είναι έτοιμα ώστε η μαγευτική πόλη του Ναυπλίου να υποδεχθεί τους συμμετέχοντες αλλά και πλήθος επισκεπτών που θα γίνουν μέρος μιας μοναδικής εμπειρίας.

Αυτήν την Κυριακή, 11 Ιουνίου, η καρδιά του Τριάθλου θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο. Οι αθλητές ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, οι αθλούμενοι ανυπομονούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, οι επισκέπτες και θεατές αδημονούν να απολαύσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα ενώ οι δημότες Ναυπλίου και όλοι οι εθελοντές είναι έτοιμοι να υποδεχθούν όλους τους λάτρεις του Τριάθλου.
Οι εγγραφές στα αγωνίσματα του Nafplio Energy Triathlon έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία καθώς περισσότεροι από 500 αθλητές και αθλούμενοι κάθε ηλικίας και αγωνιστικού επιπέδου αναμένεται να συμμετάσχουν την Κυριακή. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί και κάποιες, λίγες διαθέσιμες θέσεις θα δοθούν από την Γραμματεία του αγώνα (στις ώρες λειτουργίας της).

Μεγάλα ονόματα του Τριάθλου και κορυφαίοι αθλητές, όπως η Ντενίζ Δημάκη, ο Γιώργος Αλυφαντής, ο Παναγιώτης Δημόπουλος, ο Γιώργος  Λάβδας, ο Άγγελος Μαυρογιάννης και η Μαριλού Καζαμαριώτη θα λάβουν μέρος στο Nafplio Energy Triathlon. Εκτός απο τους πρωταθλητές του αθλήματος, ανάμεσα στους εκατοντάδες αθλούμενους που θα βρεθουν στην εκκίνηση θα είναι και γνωστές προσωπικότητες, λάτρεις του fitness και των multisports όπως το μοντέλο και παρουσιαστής που είδαμε και στο Survivor, Στέλιος Χανταμπάκης και ο πολυπράγμων, πρώην ποδοσφαιριστής, Κώστας Φραγκολιάς.

Το Σάββατο το απόγευμα θα γίνει η Τεχνική Ενημέρωση των αθλητών στο «ΦΟΥΓΑΡΟ», όπου θα δοθούν όλες οι απαραίτητες οδηγίες και πληροφορίες προς τους συμμετέχοντες όλων των αγωνισμάτων. Παράλληλα, το Σάββατο 16:00 – 20:00 στο “ΦΟΥΓΑΡΟ” θα λειτουργεί και η γραμματεία του αγώνα το Σάββατο, όπου θα γίνονται δεκτές και νέες εγγραφές μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων.


Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

Σάββατο 10/6
16:00 – 20:00 Λειτουργία Γραμματείας («Φουγάρο»)
17:00 Ενημέρωση εθελοντών («Φουγάρο»)
18:00 Τεχνική Ενημέρωση Aquathlon & παιδικών αγώνων («Φουγάρο»)
19:00 Τεχνική ενημέρωση Triathlon (Sprint & Olympic) («Φουγάρο»)
19:00-21:00 Πάστα Πάρτυ * («Φουγάρο»)
*Το Πάστα Πάρτυ είναι ανοιχτό για όλους τους αθλητές και συνοδούς και έχει κόστος 3 ευρώ/άτομο

Κυριακή 11/6
6:45 – 10:30 Λειτουργία Γραμματείας (Πλατεία Φιλελλήνων)
8:15 Εκκίνηση Olympic Triathlon (ατομικό και σκυταλοδρομίες)
9:00 Εκκίνηση Sprint Triathlon (ατομικό και σκυταλοδρομίες)
9:00 Εκκίνηση Aquathlon 0,75 – 5χλμ
10:30 Εκκίνηση Super Sprint Aquathlon 0,3 – 2,5χλμ
11:00 Εκκίνηση Kids Aquathlon kids 0,15 – 1χλμ
13:00 Απονομές (Πλατεία Φιλελλήνων)


Αναλυτικά, όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και σημαντικές τεχνικές επισημάνσεις για τους συμμετέχοντες, θα τις βρείτε εδώ:

Οι λίστες συμμετεχόντων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελιδα της διοργάνωσης www.energyraces.grΣτις 11 Ιουνίου  2017 η καρδιά του Τριάθλου θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου