ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ: ''Ή παραδίδουν την ομάδα σε τρεις ημέρες ή φτιάχνω καινούρια με το όνομα ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ''

Στο εργατικό κέντρο Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση των φίλων του Πανναυπλιακού για την επόμενη μέρα του συλλόγου παρουσία του Παναγιώτη Ταχτσίδη, του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Μπούκουρη ο οποίος και προήδρευσε της συνελεύσεως και πολλών φίλων της ομάδας.Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης παρουσίασε την ιδέα του και το όραμα του για τον Πανναυπλιακό καταχειροκροτούμενος από τον κόσμo. O διεθνής ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι είχε επικοινωνία με τον κ.Ψυχογιό και αυτό που το υμετέφερε ο τωρινός πρόεδρος της ομάδας είναι ότι είναι έτοιμος να συνεχίσει στην ομάδα, έχει βρει τους ανθρώπους και δεν την αφήνει. Επίσης ζήτησε σε περίπτωση που τελικά αναλάμβανε ο Παναγιώτης τον σύλλογο ήθελε να είναι και αυτός μέσα σε αυτό. 
Ο Ταχτσίδης φυσικά απάντησε αρνητικά στο δεύτερο και έριξε την βόμβα στην λαϊκή συνέλευση...''Αν δεν παραδώσει την ομάδα ο κ.Ψυχογιός σε χρονικό διάστημα τριών ημερών, φτιάχνω καινούρια ομάδα με το όνομα ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ''...Φυσικά σε αυτή την περίπτωση η ομάδα θα ξεκινήσει από το Β' τοπικό. Αλλά όπως είπε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ''σε δύο με τρία χρόνια δεν θα θυμάται κανείς τους κυρίους αυτούς που κάνουν κακό στην ομάδα αφού ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ θα είναι ήδη στην Γ εθνική''. 


Ο πρόεδρος του Δυοβουνιώτη κ.Βαμβακάς (Τσαλδάρης) σε μία συγκινητική ομιλία, σηκώθηκε και είπε στον Παναγιώτη...''Σου χαρίζω την ομάδα τον Δυοβουνιώτη κάντην ότι θες, είναι δική σου ...''με τον κόσμο να χειροκροτά παρατεταμένα...Με αυτή την λύση, η νέα ομάδα δεν θα ξεκινήσει από το Β τοπικό αλλά από την Α2, κατηγορία που παίζει αυτή την στιγμή ο Δυοβουνιώτης και θα παίζει η τωρινή ομάδα του Πανναυπλιακού , κερδίζοντας ουσιαστικά μία χρονιά...

Στο τέλος ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ο οποίος ήταν και αυτός που βρήκε την λύση Ταχτσίδη και τον έπεισε να αναλάβει δράση, ξεκαθάρισε και πάλι ότι ο Δήμος Ναυπλιέων δεν παραγωντιζει. 

''Υπάρχει μία εξαιρετική περίπτωση μπροστά μας και δεν πρέπει να τη χάσουμε. Έχει την αποδοχή όλου του κόσμου και δεν θα το αφήσουμε έτσι να περάσει...όλοι σκεφτόμαστε το καλό της ομάδας και δεν μπορεί κανένας να πει ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν είναι το καλό της ομάδας.

Πανναυπλιακός είναι ο κόσμος του και ο Παναγιώτης έχει την αποδοχή του γιατί έχει όραμα και δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία χωρίς τερματοφύλακα, χωρίς αμυντικούς και πάνω στην γραμμή να χάσουμε το γκολ.

Τα πράγματα είναι σαφή, προθεσμία τριών ημερών για να υπάρξει μία απάντηση..από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε σε άλλες λύσεις που είπε ο Παναγιώτης. Θεωρώ ότι οι τρεις ημέρες είναι μία ικανή προθεσμία για να υπάρξει μία απάντηση...''
είπε μεταξύ άλλων...

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της νυν διοίκησης του Πανναυπλιακού, αν θα παραδώσει ή όχι την ομάδα...αλλά ότι και να κάνει δεν την υπολογίζει και κανένας στην πόλη του Ναυπλίου. 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου