ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Με ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ στον πάγκο και τη νέα χρονιά η ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ και φύλακα άγγελο τον ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΗ

Χρήστος Αγγελόπουλος
Στο φουλ έχουν αρχίσει να δουλεύουν οι μηχανές στην Ένωση Λέρνας που δείχνει ότι και τη νέα χρονιά θέλει να πρωταγωνιστήσει αφού έχει αφήσει την δουλειά στην μέση, όπως χαρακτηριστικά λέγεται από τους ανθρώπους της ομάδας. 

Στον πάγκο της Ένωσης Λέρνας θα καθήσει και πάλι ο Χρήστος Αγγελόπουλος, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα. Η διοίκηση της Ένωσης Λέρνας, έκρινε πως το έργο του Αγγελόπουλου ήταν άκρως ικανοποιητικό και γι αυτό του έδωσε τα κλειδιά και για την επόμενη χρονιά. 
Ο Αγγελόπουλος είναι ένας ανερχόμενος προπονητής, ο οποίος δουλεύει επαγγελματικά, σωστά και ζητάει από τον ποδοσφαιριστή αυτό που μπορεί να του δώσει, ξέροντας τον τρόπο να το παίρνει στο 100%. 

Απο εκεί και πέρα, μία ομάδα που ξέρει τι θέλει και έχει στόχους ξεκινάει πάντα από το νούμερο ένα, αυτόν που θα την υπερασπίζεται κάτω από την εστία και αυτό έκανε η Ένωση Λέρνας. Έκλεισε για ακόμη μία χρονιά τον Σταύρο Κατσιαούνη που αποτελεί μία από τις καλύτερες λύσεις στην Αργολίδα σε ότι αφορά τα γκολπόστ, αφήνοντας με την όρεξη άλλες ομάδες που πλησίασαν τον έμπειρο γκολκίπερ. 

Η Ένωση Λέρνας ξεκίνησε εντυπωσιακά την οργάνωση της για τη νέα χρονιά στο αγωνισικό κομμάτι και απ' ότι δείχνουν τα πράγματα θα παλέψει και πάλι για να είναι αυτή που θα κόψει πρώτη το νήμα, αφού τις δύο τελευταίες χρονιές, πηγαίνει στη βρύση αλλά νερό δεν πίνει. 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου