ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Γ. Μανιάτης: «Δημιουργούμε νέες πηγές χρηματοδότησης του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας»

Αναφορικά με τον ανοιχτό διάλογο με θέμα «ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, ο Γ. Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


"Απαντούμε με θετικό τρόπο στο μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία, το ζήτημα των συντάξεων και τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης. Η τελευταία επιλογή της κυβέρνησης να περικόψει ακόμη περισσότερο τις συντάξεις, ενώ ταυτόχρονα υποσκάπτει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, είναι το απόλυτο αδιέξοδο της κοινωνίας.
Εμείς στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, σ’ αυτή την αρνητική συγκυρία απαντούμε θετικά με τη συμβολή των εθνικών κοιτασμάτων Υδρογονανθράκων και του υπόλοιπου ορυκτού πλούτου της χώρας που μπορούν να συνεισφέρουν δεκάδες κι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, όπως αυτό συμβαίνει σε όλες τις σύγχρονες ευρωπαϊκές χώρες.
Την επόμενη Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 12.00΄μ.μ., στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων, αναδεικνύουμε μέσα από το δημόσιο διάλογο με τους κοινωνικούς φορείς και τον επιχειρηματικό κόσμο, τη μεγάλη αυτή εθνική μας πρωτοβουλία. Στην απαισιοδοξία και την παραίτηση απαντούμε με τη θετική πρόταση, γιατί πιστεύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί. Η Ελλάδα μπορεί προοδευτικά και πατριωτικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου